Julbord

Sorry för min frånvaro..
Har känt mig lite nere de senaste dagarna.
Låg hela måndagen med avstäng telefon under täcket. Sov bort dagen…

Ryckte upp mig igår. Duschade. Åt en lunch med en kompis. Tog en promenad. Tände ett ljus hos Isak och åt julbord med stora familjen.

Vi brukar äta julbord på Friiberghs herrgård varje år. Det är en mysig tradition som vi alla uppskattar mycket.

image

image

image

image

image

image

Peters underbara mamma Marianne

image

Känner mig som ett svullet köttansikte brevid min vackra syster Hannah..

Mitt hår har blivit långt. Funderar på att klippa av det igen?

Drack ett par glas vin igår. Drack ett par till när jag kom hem. Lyssnade på sångerna från begravningen och grät till långt in på natten

Lite ont i huvudet idag. En Alvedon och frisk luft gör susen

Sorgen blir värre och värre. Vet inte om det är för att vi närmar oss jul?
Det gör ont. Jävligt ont.

Jobb! Utdelning någonstans i Sverige..

Vi syns senare / kram

 1. Tisa skriver:

  Hej!

  Känner igen det där med sorgen (miste min mamma och pappa för ungefär fyra år sen – jag var 22år), den blir för mig oftast värre den här tiden på året. Inget konstigt i att sorgen blir värre och värre för dig, sorgen sägs ha olika faser. Och det kan ta ett tag innan man verkligen, på riktigt förstår vad som hänt. När man väl börjar göra det blir sorgen oftast värre.

  Du passar väldigt bra i längden du har nu, tycker jag.
  Fast du skulle säkert passa i kortare också 🙂

  Styrkekramar!

 2. Beth skriver:

  1. Klipp av håret
  2. Har saknat er systrar tillsammans

 3. Malin skriver:

  Hej och stor kram till dig
  Jag har förlorat min bror som var 43 år detta år. Och jag har extremt jobbigt nu inför jul. Både min egen sorg och hur jag ska göra dagen fin för min mamma. Mina barn pratar också mycket om honom som både känns skönt men påminner om att han inte kommer vara med oss.
  Jag har små barn precis som du och tror att de kommer göra julafton lättare då fokus kommer ligga på dom med klappar och tomte.
  Önskar dig och din familj en fin jul

 4. Jessie skriver:

  Stackars dig…det gör så ont i hjärtat att läsa o din sorg..
  Dagar blir veckor, veckor blir månader..storhelgerna.. Ju längre tid det går blir det så definitivt att Isak verkligen inte kommer tillbaka, livet snurrar på. Jag vet inte, men det är nog det som gör så ont, att livet går vidare o han är borta..
  Det sägs att det första året är jobbigast.
  Ta en timme i taget. . Kram fina Du ♡

 5. Karin skriver:

  Å vad gott med skaldjur! Man får ta de ljusglimtar i livet som man får, samla guldkornen och ta fram dom när det är jobbig och man inte känner för ett dugg. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..