Maggans Adventskalender #16

 

lenovo16

Okej, nu går det undan. 8 dagar kvar till den stora dopparedagen! Man kan ju tänka sig att vi sparar de dyraste prylarna till finalen, men icke. Vi kör hårt!:-) I dag kan du vinna en riktigt fin julklapp! Vi tävlar ut en surfplatta från Lenovo värd hela 4500 kr!

Surfplattan YOGA Tablet 2 Pro från Lenovo är skapad för underhållning och erbjuder ett helt nytt sätt att läsa, uppleva, koppla upp sig och skapa på. Utöver fantastisk batteritid, en inbyggd projektor, och ett ljud på hela 8 watt är YOGA Tablet 2 Pro den första surfplattan med en inbyggd bashögtalare. Den 13 tum stora skärmen är perfekt när du vill titta på foton, filmer eller serier – även när ni är fler som vill titta samtidigt! Utvecklad tillsammans med Ashton Kutcher omdefinierar nya YOGA Tablet 2 Pro begreppet surfplatta.

Här ser du en film med Aschton där han visar produkten.

Här hittar du mer information om själva produkten, om du hellre vill läsa.

Tävlar gör du som vanligt genom att svara på frågan och skickar in svaret via formuläret! Glöm inte att skriva din adress och telefonnummer i meddelanderutan tillsammans med ditt svar,  så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du vinner.  Lycka till!

Hur lång batteritid har Lenovo YOGA Tablet 2 Pro?

Tävlingen är avslutad . Rätt svar: Upp till 15 timmar. Vinnare blev: Helena Canneryd i Kopparberg. Grattis!

LOADING..