Maggans Adventskalender #15

ROSENDAMADVENT

Femtonde december och nio dagar kvar till själva aftonen! I dagens lucka hittar vi ytterligare produkter från Rosenserien, men den här gången riktar vi oss lite mer till tjejerna, även om produkterna kan användas av alla. Vi tävlar ut två stycken set innehållandes Cleansing Cream, Rose Water och Rose Cream. Varje set har ett värde av hela 985 kr!

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Mer om Rosenserien och produkterna hittar du på www.rosenserien.com.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret här i inlägget och skriv gärna din adress i meddelanderutan tillsammans med ditt svar, så vi vet vart vi ska skicka ditt paket om du vinner. Lycka till!

 Nästan hela Rosenseriens sortiment är miljömärkt. Men med vilken välkänd symbol? 

1: Grodan  X: Svanen  2: Grisen

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Svanen. Vinnare blev: Asli Hagström Sunbyberg och Yvonne Flink i Stora Höga. Grattis! Era vinster kommer på posten!

LOADING..