Maggans Adventskalender #14

beachhousekalender

14 e december! Tio dagar kvar till Tomten kommer! Vi har och har haft riktigt fina vinster i vår kalender i år, och det ser ut att fortsätta i samma stil:-) Ta chansen att få bädda med de mjukaste lakanen från Beach House Company. Tagline Smoke kommer i grått med tryck på ovansida påslakan och på örngott. 100% skön bomullsjersey. En vinnare får 2 set!

Vinnare nr 2 och 3 får varsin vändbar jersey-morgonrock i färgen coffee/smoke. Finns i storlekarna S-XL och är unisex. I dagens lucka har vi alltså totalt tre vinnare! Det här, mina damer och herrar, är riktigt mjuka och finfina julklappar!

Vill du veta mer om Beach House Company och bläddra bland deras fantastiska produkter gör du det på www.beachhousecompany.com

Svara rätt på frågan och du är med i tävlingen. Använd formuläret nedan och skriv gärna din adress tillsammans med ditt svar så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du vinner. Lycka till!

Beach House jersey bathrobe kommer i ytterligare en färgställning – vilken?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: White/Heaven. 1:a pris går till: John Eriksson i Ludvika. 2:a och 3:e pris går till: Jenny Jonander Norrköping och Pernilla Dahlström i Dalsjöfors. Grattis!

  1. Jättefina påslakan som skulle passa perfekt i vårt sovrum!

    Önskar dig en suverän söndag!

    You Rock!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..