ANNONS

Maggans adventskalender #13

/

shiseidokalender

I dag är det den 13:e december och vi firar Lucia! Kanske har du redan fått besök av någon vacker tjej eller kille med ljus i håret ?  Vi har nu bara elva dagar kvar till dopparedagen! I dagens lucka hittar vi grymma produkter från Shiseido. Idag lottar vi ut ett lyxigt kit värt hela 7930 kr!

Shiseido är idag det äldsta existerande kosmetiska varumärket i världen med mer än 140 års erfarenhet. Allt startade 1872 av ARINOBU Fukuhara som återvände till Ginza distriktet i landet i öst,  efter en karriär som pharmacept i flottan. Efter hans återkomst till  ville han dela med sig av allt han lärt sig av västvärlden. Han öppnade då landets första västerländska apotek som det första alternativet till österländsk  medicin och där föddes SHISEIDO. Läs mer om företaget och produkterna på www.shiseido-europe.com

Future Solution LX är Shiseido’s premium serie. Den tog 7 år för forskarna att ta fram och har mottagit pris för sin teknologi. Shiseido Future Solution LX har ingen ålder, ingen hudtyp. Den anpassar sig till din huds behov.Idag lottar vi ut ett lyxigt kit innehållande:

Cleansing Foam

En extremt mild men effektiv rengöring som ger din hud extra näring och fukt.

Concentrated Balancing Softener

Efter rengöringen ökar vi hudens absorberingsförmåga med en Softener som tillför energi och näring.

Nu är din hud redo för din dag och nattcream.

Total Protective cream

En dagcream som bibehåller hudens spänst och konturer. Minimerar rynkor och linjer och tillför massor av fukt och näring. Huden är skyddad hela dagen mot yttre påverkan och har ett Spf 15.

Total Regenerating cream

En nattcream som reparerar huden under natten och förbättrar hudens cellförnyelse. Vakna upp med en hud full av energi och fukt.

Allt ovanstående kan du vinna. Svara rätt på frågan och skicka in den via formuläret nedan. Skriv gärna din adress tillsammans med rätt svar, så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du vinner! Lycka till!

Från vilket land kommer Shiseido?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar är Japan. Den lyckliga vinnaren blev: Marika Gandskog i Påskallavik! Stort Grattis!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00