Maggans Adventskalender #12

IDEALKALENDER

Halvvägs in i kalendern och lucka nr 12. Här hittar vi fina vinster från iDeal Of Sweden. Fem av er vinner varsin valfri produkt ur deras sortiment, och det finns riktigt fina produkter att välja bland.

iDeal Of Sweden står för marknadens främsta och mest funktionella plånböcker och skal till telefoner. Alla produkter är egen design och är handgjorda av noga utvalda material. Samtliga produkter erbjuds till attraktiva priser trots att de tillhör det exklusiva segmentet. IDeals produkter får 70-100.000 nya nöjda användare under 2015, är du en av dem? Välkommen!

Läs mer om produkterna och om iDeal Of Sweden på www.idealofsweden.com

Svara rätt på frågan och skicka in ditt svar via formuläret. Ange gärna adress och vilken produkt du önskar vinna så lätt kan skicka din julklapp till dig om du vinner! Lycka till!

När grundades iDeal Of Sweden?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: 2009. Vinnare blev: Theres Ullström Grums, Maria Jonsson Skövde, Katarina Jägerholt NOL, Anja Lennartsson Färjestaden och Anna Idemark från Åkersberga. Grattis!!

  1. Annika skriver:

    Hej, jag har en fråga till dig, jag undrar hur det har blivit med dina vänner i detta fruktansvärda. är det några som dragit sig undan, är det nån ”otippad” som blivit ”mer” stöd,finns det några som sårar etc.
    Jag drabbades av en stor sorg för några år sen o det förändrade mycket av min vänskapskrets. Några som jag trodde skulle va där för mig visade sig inte vara så bra liksom, jag hade ofta mer stöd från andra osv.Hur är det för dig? Tack för en fin blogg, läser varje dag. Mvh Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..