Maggans Adventskalender #11

dolce11

Lucka nr 11 öppnar vi i dag! Där hittar vi två styck Nescafé Dolce Gusto maskiner! Värda hela 1999 kr per styck! Utöver det får vinnaren också ett paket av den nya smaken  Ristretto Ardenza! Smaskigt!

Nescafé Dolce Gusto Circolo Black Manual:Tillaga din dryck manuellt som du själv vill ha den – var din egen barista. Med en manuell maskin för du själv tillbaka doseringsarmen när din dryck har nått önskad styrka. Maskinen stannar först när du själv bestämmer det. Därmed kan du enkelt brygga varje kopp precis så stark som du önskar.

Ristretto Ardenza för kaffeconnoisseuren: Den nya smaken är den mest intensiva i NESCAFÉ Dolce Gusto sortimentet med en unik blandning av Arabica- och Robusta-bönor som rostats och mals till perfektion. Smaken är balanserad med en särskilt intensiv karaktär med komplexa toner, såsom lakrits, enbär och peppar som lämnar dig med en kryddig eftersmak. En espresso av exceptionell kvalitet för dem som vill unna sig något gott.

Mer information om vinsten och produkterna hittar du HÄR. Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Skriv gärna din adress i meddelandefältet så vi vet vart vi ska skicka din julklapp om du vinner! Lycka till!

Vilka drycker går att göra med en Nescafé Dolce Gusto maskin?

1: Kaffe  X: Kaffe, Te, Choklad och Iste  3: Kaffe och Te

Tävlingen är avslutad. Rätt svar : X. Vinnare blev: Pontus Carlweitz, Nyköping och Elvira Ildevik Martis i Rönninge. Grattis!

  1. Svar X
    Snälla tomten,jag har varit snäll,lovar!

    Maria Perols
    Carlav 28
    77130 Ludvika

  2. Mitt svar är X. Denna maskin skulle passa utmärkt hemma hos mig då jag är student och kaffe är ett måste i allt för många sena pluggkvällar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..