Maggans Adventskalender #10

lucka10

Vinn en Renare och Finare hy!

14 dagar kvar till julafton. I dagens lucka hittar vi finfina ansiktsmasker från Maybeuty!  Nu har 20 stycken läsare chansen att vinna ett testpaket innehållandes: 5 st ansiktsmasker + 1 spa-pensel och 1 hudguide. Vinsten är värd hela 249 kr!

Ansiktsmasken: The Incredible Face Mask från MayBeauty har blivit väldigt populär och används av tio-tusentals Svenska kvinnor. Masken rensar bort pormaskar, döda hudceller och gör din hy renare, lenare och fräschare.

facemask-tc3a4vling-magdalena-graf

Om du istället vill köpa ansiktsmasken så får du 30% rabatt genom att klicka på den här länken:
-> http://maybeauty.se/magda <- (Rabattkoden: Magda30 dras automatiskt av i kassan)  Rabatten gäller till och med söndag den 14:e december!

Svara på frågan och skicka in via formuläret och du deltar i tävlingen. Fyll gärna i din adress också, det kan du göra i meddelandefältet, så vi vet vart vi ska skicka din julklapp om du vinner.  Lycka till!

Vad innehåller ansiktsmasken?
Svaret finner du i länken ovan 🙂

Tävlingen är avslutad. Rätt svar : Djuphavslera. De tjugo vinnarna är: Zara Karlström Västerås, Tatiana Traneberjer Stockholm, Louise Hallin Gustafsberg, Anja Lennartsson Färjestaden, Elsy Olofsson Järfälla, Anna Lundberg Trelleborg, Pernilla Iwanzyck Karlskoga, Ida Lahdenperä Malmberget, Jeanette Gustavsson Knivsta, Cattiz Glavå Degefors, Annette Jönsson Ängelholm, Lotta Frankesson Frövi, Nina Kopps Sandviken, Anna Petersson Färnäs, Kerstin Busk-Nilsson Brämhult, Linnea Forsberg Bromma, Therese Eriksson Vålberg, Malin Öhlund Umeå, Caroline Nilsson Tyringe och Lena Bylund i Fagersta. Grattis. Era paket kommer på posten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..