Maggans Adventskalender #9

KIDSKALENDER

Femton dagar kvar tills han med det stora skägget och den tjocka magen kommer. I dag skriver vi den 9:e december och i dagens lucka hittar ni två presentkort från Kidsbrandstore.se! Två vinnare vinner varsitt presentkort värt hela 500 kr!

Kidsbrandstore  är en webbutik med försäljning av kvalitetskläder för barn och ungdomar i åldrarna 0-16 år. Ambitionen ligger i att vara en lättillgänglig webbutik som håller öppet dygnet runt för alla vart man än befinner sig. Mer information om Kidsbrandstore och koll på produkter och annat får du på www.kidsbrandstore.se

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i dagens tävling. Använd formuläret, precis som vanligt. Lycka till!

Hur många premium brands finns det på kidsbrandstore.se

1: 16 st  X: 128 st  2: 22st

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: 22 st. Vinnare blev: Fredrika Hansson Kungälv och Maria Ahxner i Linköping. Grattis!

 

 

 1. Anette skriver:

  Goa medmänniska,
  Du målar in dig i ett hörn, du behöver proffesionellt stöd.
  Med remiss ifrån vårdcentral eller företagshälsovård hittade jag hjälp på Ersta psyk klinik. Firade en fantastisk nyårshelg inneliggande . En trygghet för mig och framför allt för mina barn som visste att jag hade sällskap. Kristallkronor i taket stoppade stolar blommor värme hemmamiljö,alltid någon att prata med om man vill.
  Ett tips. Kram

 2. Maria skriver:

  Min son dog vid 19 års ålder ..En olycka , Året var 1988 Alla högtider är fortfarande svåra utan honom, Men konstigt nog går livet vidare.Vi stod varandra väldigt nära pga hans sjukdom också som kanske gjorde saken än svårare.Man måste ju alltid tänka på att dom andra i familjen ska ha det bra .Första året kändes det som att det inte var på riktigt…Man väntade att han skulle ringa eller komma in genom dörren när som helst.Sedan när man insåg sanningen kom ju sorgen…Ja livet är orättvist ibland. Min Mamma sa alltid att alla får sin beskärda del i livet. Men faktiskt tror jag att en del får mer. Tror också att man förtränger saker och det kan komma många år efter .Jag tror inte att jag tagit mig tid att sörja riktigt faktiskt.Sköt om dig och din Familj

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..