Maggans Adventskalender #7

advent7

Andra advent och lucka sju i vår kalender. Här hittar vi fem böcker som vi tävlar ut bland er. Du har chans att vinna ”Jag vill vara glad” skriven av allas vår Christina Stielli. Och visst vill vi vara det! Glada alltså!

JAG VILL VARA GLAD! är en bok för dig som vill skratta mer, bli av med problem, oro och sådant som irriterar och stör. En bok för dig som vill vara glad alla dagar på året och inte bara 85 dagar, när det är helg och semester. Det här är en bok som är full av tips, övningar och modeller för hur du kan träna på att behålla glädjen samtidigt som du bygger en krockkudde för livets krumbukter. En bok om hur du kan känna dig lyckligare genom att träna hjärnan för att må mycket bättre!

Christina gillar vi och känner till sedan tidigare. Hon har också varit med på ett par event vi gjort genom åren. Vill du veta mer om Christina och boken hittar du mer information på www.christinastielli.se.

Vill du beställa boken gör du de HÄR.

Svara på frågan och du är med och tävlar. Använd formuläret. Lycka till!

Vad heter Christinas debutroman som kom ut 2010?

1: Jag älskar att vara lat  X: Jag älskar att vara glad  2: Jag älskar dig inte

Tävlingen är avslutad.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..