ANNONS

Maggans Adventskalender #6

/

trollkarlenadventskalender

Det lackar, det lackar… Vi är redan framme vid lucka nr 6! Aderton dagar kvar till dopparedagen! I dag har ni chans att kamma hem biljetter till Trollkarlen från Oz! Premiär på Maximteatern I Stockholm den 2 januari.

Fem vinnare vinner två biljetter var till föreställningen den 2 januari. Värde 425 kr per st!

Vårens stora succé, familjemusikalen Trollkarlen från Oz, slår återigen upp sina smaragdgröna portar. Med nya magiska ansikten så som Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, Kim Sulocki, Andreas Nilsson, Tomas Åhnstrand och Stina Eriksson m.fl. återfinns vi igen på Maximteaterns förtrollande scen från och med den 2 januari nästkommande år och fram till 22/2.

Mer om musikalen och aktuella speldatum hittar du HÄR. 

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Lycka till!

Vem spelar Plåtis i musikalen? 

1: Ola Rapace  x: Beatrice Ask  2: Kim Sulocki

Tävlingen är avslutad. Rätt svar : 2, Kim Sulocki. De lyckliga vinnarna blev: Saila Wintherö Västerås, Emelia Pelosio Sundsvall, Karin Lind Avesta, Johanna Sahlgren Liljestrand Uppsala och Malin Olsson från Gävle. Grattis!!

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00