ANNONS

Maggans Adventskalender #4

/

advent4

Tomten kommer om 20 dagar, men tills dess fortsätter nissarna här på sajten att dela ut fina klappar.  I dag är det Mig & Dig som ser till att ni kan vinna. En vinnare vinner en valfri Revlon Nutri Color Creme 250 ml, värde ca 120 kr.

Mig & Dig är en nystartad webbutik som strävar efter att bli en av de största svenska webbutikerna för skönhet. Redan nu kan du hitta ett brett utbud av produkter inom hårvård, löshår och hudvård från ett flertal välkända varumärken såsom Revlon, Maria Nila, Poze, Moroccanoil och Lakmé m.m. Dessutom har Mig & Dig bland de lägsta priserna på marknaden. I Norrköping där företaget har sin utgångspunkt finns även en skönhetssalong såväl som en fysisk butik. Webbutiken hittar du på www.migochdig.se.

Färgat hår behöver extra omtanke och vård för att behålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med Nutri Color Creme kan du snabbt fräscha upp hårfärgen hemma. Det kommer kännas silkesmjukt, färgen får en ny glöd och en enastående glans. Hitta just din färg bland många unika nyanser.

Precis som vanligt svarar du på frågan via formuläret nedan och trycker på skicka. Enkelt! Glöm ej heller att ange vilken Revlon du önskar om du har turen med dig. Lycka till!

Revlon Nutri Color Creme finns även i en mindre storlek, hur mycket rymmer den?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar, 100 ml och vinnare är Irina Gnezdova. Grattis!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00