Maggans Adventskalender #2

advent2

I dag är det den 2 december och vi öppnar en ny lucka i vår kalender. I dag har du chansen att vinna ett paket innehållandes 1 st SanDisk Connect Wireless Media Drive och 1 st SanDisk Connect Wireless Flash Drive. De är bägge kompatibla med iPad, iPhone, Kindle Fire och Android.  Värdet på produkterna är hela 1298 kr! 

SanDisk Connect Wireless är ett underhållningssystem i fickformat. Du kan använda den lilla filservern till att trådlöst dela filmer, musik och dokument eller bara som ett behändigt sätt att frigöra utrymme på surfplattan eller mobilen. Dessutom kan du koppla flera enheter till den samtidigt och det krävs ingen internetuppkoppling för att använda den.

Mer information om produkterna hittar du HÄR. 

Svara på frågan och förhoppningsvis rätt:-) Skicka in ditt svar tillsammans med ditt namn och uppgifter via kontaktformuläret nedan. Lycka till!

Hur många timmar kan man streama från SanDisk Connect Media drive på en laddning?

Tävlingen är avslutad. Vinnare blev Camilla Danielsson. Grattis! Paket kommer till dig inom kort!

LOADING..