Vinn scarfen jag designat för Lenor

 

Lenortavling

I somras påbörjade jag ett samarbete med Lenor och valde ut min favoritdoft, Gold Orchid, med härliga krämiga vaniljtoner och exotiska orkidé- och mimosablommor. Blommorna har jag sedan använt som inspiration när jag designade scarfen. Scarfen kan man inte beställa eller köpa. Det enda sättet att komma över den är genom att tävla här på min blogg:-)

Jag har fått hem 10 st scarfar som jag nu tävlar ut. Ni som vinner får dessutom produkter från Lenor hemskickade till er tillsammans med scarfen.

Berätta för mig vilken som är din favorit bland Lenors nya dofter och varför. Använd formuläret nedan för att skicka in ditt bidrag. Jag drar sedan 10 vinnare som presenteras här på bloggen.

Mer om Lenor hittar du här.

Tävlingen avslutas den 23 november.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..