ANNONS

Graaf & Eberhard: Politik, hundar & mobbartyper

/

GRAAFEBERHARD

Måndag. Vi gillar måndagar. Ny oanvänd vecka och förhoppningsvis blir det en fin vecka för alla. Dagens avsnitt av podcasten är det sista för i år. Vi tar en paus efter detta och planerar att komma tillbaka till nästa säsong, dvs efter årsskiftet och då med Magdalena vid rodret. Vi pratar lite om det i dagens avsnitt och hoppas och tror att ni står ut med det och också tycker att det blir till det bästa och något att se fram emot.

Avsnittet i dag handlar mycket om politik, men också en hel del om barn (som vanligt:-)). Vidare får vi höra om Davids tankar om att skaffa hund och att de faktiskt har gjort det. På bilden nedan ser ni lille Winston och mer om honom hör ni också i avsnittet.

winston

Du lyssnar på podcasten på flera olika sätt, det som passar dig bäst. Vi finns givetvis på Itunes och lyssnar gör du genom din telefon, eller direkt på webben här. Har du iPhone passar Podcaster utmärkt. Du kan också lyssna direkt här på bloggen i spelaren längst ner i inlägget, eller till höger. Givetvis ligger podden under ”Podcast” i menyn, där vi också samlat ALLA avsnitt sedan tidernas begynnelse.

Tills vi hörs igen blir vi jätteglada om du mejlar oss om förslag om vilken riktning du vill att podcasten tar efter årsskiftet. Du kanske har förslag på ämnen? Vill du att podcasten ska ta en annan riktning? Mejla oss! Vi läser allt! Du når oss på podcast@gsonmedia.se. Givetvis finns vi på facebook också, där du kan babbla, lämna kommentarer och även där mejla oss.

Tills vi hörs igen: Ha det så fantastiskt som ni kan och tack för att ni lyssnar! STORA KRAMAR från Magdalena, David, Tomas, Mark och dagens gäst: Helena!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00