Soppmaskin och pappor som kissar i sängen.

Åkte hem till mamma igårnatt. Smög in och la mig i deras gästrum. Efter en lång jobbhelg ville jag  vakna upp med mamma…. Äta frukost och bara sitta med en kaffe i hennes närhet.

image
 
bild1

Skulle försöka ta en bild på de trevliga killarna i hiphopbandet MEDINA på grannyran igår, men misslyckades totalt.

bild2

Som tur var tog jag en bild till. Tristan tycker alltid att det är lite kul när jag träffat coola kändisar…

image

bild3

En mysig lunch med mamma, och min syster Hannah som kom förbi idag med dotter Vida.

bild4

Snabbt eftermiddagsmöte med min kollega Tomas (vi fick låna Filips konferensrum) (Ps: Hatten jag köpte hos Trueme i Växjö i helgen) Gillar den! Skönt att kunna gömma sig under något. Fågelskrämma, utvandrare, Snusmumricken?

image
Jag gillar den!

bild5

Charlie och jag gick och handlade efter förskolan… Tittade på krabbor och fisk Jag min nöt är riktigt snurrig i huvudet just nu. Skulle åka och hämta de stora killarna från skolan, när Lance talar om för mig att det inte ens är min vecka? Vi köpte Melanders köttbullar och shoppade en sopplagarmaskin  på Ica. Ingen aning om den är bra eller inte.  Men jag testar och håller tummarna. Jag kan nästan bara äta soppa, så att göra egna är nog både  hälsosammare och billigare, än att bara äta pulver.

bild6

Charlie berättade för våran äldre kögrannedam att hans farmor hette Carin. Han älskade pasta. Hans pappa brukade kalla honom rackarunge, och att vi köpt två ljus till Isak i himmelen. Usch! I en viss ålder måste man bita sig i tungan. Allt kan slinka ur munnen på barnen. Sant eller påhitt…. I fredags berättade han för sina förskolepedagoger att Pappa Filip brukar kissa i sängen hihi

bild7

bild8

Ikväll serveras middagen i soffan framför barnkanalen Kram och åter Tack för dina tröstande ord x

 1. Man kan göra soppa av allt! Jag gör soppa nästan varje dag till antingen lunch eller middag.
  Jag har massor av goda recept som jag själv komponerat. Man gör dem lätt även utan soppmaskin.

  Kram!

 2. Piia skriver:

  Du är så fin i din hatt och annars med.

  Barn är ju bra härliga i den där åldern 😀

  Varma kramar till dig Magdalena <3

 3. Jag vill hylla dig att du uttalar orden, förskola och förskolepedagog! Jag har just det yrket och så många ser ner på verksamheten med felaktika ord! Tack!

  Känslan av att inte vilja gå till graven fast ändå vilja vara där hela tiden är mycket bekant. Min pappa vilar på ett ställe där jag aldrig är, han skulle inte vilja att jag var det heller. Han får vara med överallt istället och på kvällen när det är dags att sova får han gå tillbaka till sin viloplats och så är vi tillsammans dagen därpå igen!

  All kärlek till dig och din familj ❤️

 4. NM skriver:

  Tittar in på din blogg varje dag; du kämpar på så bra! Själv närmar jag mig ettårsdagen då min dotter lämnade oss. Hm. Känns lite som tuggummiklister på själen. Har lite planer på hur vi ska se till att göra den dagen ljus och fin, men jag bävar lite… Bilden på Charlie och kögrannetanten – haha! Sådana ögonblicksbilder är ju bäst! Och så söööt han är! Det är en skatt för honom att mamma skriver ner vad han pysslat med som liten 🙂 Stor kram, ber för dig, tänker på dig <3

 5. Maria skriver:

  Du är bara så cool i hatten *habegäret satte in* <3
  Var på samma lunch restaurang som dina kollegor idag och då sa jag till min date "strunt i pengarna, jag vill bara träffa Maggan så att jag kan få ge henne en STOR kram" <3
  Ängla kramar Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..