Graaf & Eberhard: Torkskåp, dillkött & livskriser

GRAAFEBERHARD

Måndag igen. Veckorna springer i väg. I dag gästas David av fina Emma Hamberg. Emma känner vi igen främst som författare men också som programledare bland annat för Go´kväll.

IMG_0494

Det blir mycket prat om barn och mat och också om lite viktigare och tyngre saker. Vidare får vi veta vad i Davids lägenhet som är honom mest kärt.

Du lyssnar på podcasten på flera olika sätt, det som passar dig bäst. Vi finns givetvis på Itunes och lyssnar gör du genom din telefon, eller direkt på webben här. Har du iPhone passar Podcaster utmärkt. Du kan också lyssna direkt här på bloggen i spelaren längst ner i inlägget, eller till höger. Givetvis ligger podden under ”Podcast” i menyn, där vi också samlat ALLA avsnitt sedan tidernas begynnelse.

Glöm inte att ge oss och David feedback. Vad vill du höra i podcasten framåt? Vem vill du ska gästa David och har du några speciella ämnen du vill att vi tar upp och berör. Mejla till podcast@gsonmedia.se. Gilla gärna vårFacebooksida och tjata med oss även där. Vi ser allt och försöker verkligen svara på allt även om tiden ibland inte räcker till.

En stor kram från oss och hoppas måndagskvällen och resten av veckan blir fantastisk! KRAM!

 1. Det där lät spännande! Helt ärligt har jag aldrig lyssnat på er pod (inte på någon annan heller, men jag är nyfiken på att testa…..) Väldigt härliga bilder från Växjö – kan tro att de gladde många människor. Inte minst genom att de bara fick krama om dig.
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/10/19/det-basta-med-morkret/

  1. Lina skriver:

   Hej! Graaf & Eberhard är den bästa poden! Ladda ner appen podcaster och lyssna på alla gamla avsnitt. Brukar lyssna på pod när jag viker tvätt.
   Denna veckas avsnitt var också mycket trevligt med gästen Emma Hamberg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..