Graaf & Eberhard: Big Brother, egoism och ensamhet

GRAAFEBERHARD

Måndag igen och i dag är det verkligen höst! Podcastdax som varje måndag. David kör på och i veckans avsnitt gästas han åter igen av Helena. Vi har fått så mycket mejl och kommentarer om Helena så vi beslutade att hon fick komma tillbaka ytterligare en gång och i avsnittet fortsätter diskussionen om de nya dödssynderna och den eviga diskussionen om det perfekta livet fortsätter. Eller mer jagandet efter det perfekta livet.

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis också lyssna direkt här på sajten, i spelaren här i inlägget nedan, eller i högerkanten.

Samtliga avsnitt från start, ligger också under ”Podcast” upp i menyn och också på Davids sida, www.davideberhard.se.

Hör av er till oss  på podcast@gsonmedia.se. Har du förslag på ämnen, gäster och annat kul, så berätta för oss.  Givetvis finns vi på facebook också och sidan hittar du HÄR.

Hoppas ni har en mysig måndag!

KRAM

Podcastgänget

  1. Hej Magdalena <3

    Först vill jag beklaga sorgen, att er familj måste gå igenom det värsta man någonsin kan tänka sig..att förlora ett barn! Du har fått lite tips på böcker förstod jag, och det är därför jag skriver.

    Där finns en bok, som jag läste när jag var vilsen och behövde fotfäste. Den boken heter, "Himlen finns på riktigt" !! Det handlar om en liten kille som är son till en präst, som blir sjuk och kliniskt dör , men kommer tillbaka igen. Han berättar om sin upplevelse och att alla våra nära finns där, i himlen, och ser oss. Den är sann och heelt fantastisk, och jag var inte troende när jag läste den <3 All styrka till dig och dina nära. Kram Vicky!

  2. Sanna skriver:

    Hej, ville bara skicka en kram till er alla. Vad otroligt fint du skriver om din älskade son. Jag känner så med dig. All kärlek till dig och familjen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..