GRAAFEBERHARD

Måndag igen och dags för podcast. David har varit nere i Göteborg och på bokmässan och fångat en intressant gäst. Vi såg honom i Skavlan för ett par veckor sedan och han heter Stefan Einhorn.

Stefan Einhorn professor i molekylär onkologi vid Karolinska institutet och också författare. Vi känner mest till hans bok ”Konsten att vara snäll” . Boken redogör också för vetenskapliga studier som visar att snällhet lönar sig och ger handfasta råd om hur man kan tillämpa detta i vardagslivet.

Nu är han tillbaka med boken ”De nya dödssynderna”. De klassiska sju dödssynderna, högmod, vällust, frosseri, girighet, lättja, vrede och avund nedtecknades för 1 500 år sedan. Men är de lika aktuella idag? Vad tycker svenskarna är acceptabla och oacceptabla egenskaper? Vilka karaktärsdrag är de värsta och varför? Detta diskuterar David och Stefan mycket kring i veckans avsnitt och erkänner själva vilka mindre smickrande karaktärsdrag de båda har.

Avsnittet är lugnt, stundom roligt och väldigt intressant och vi önskar vi hade flera timmar med Stefan egentligen och kanske kan vi träffa honom igen någon gång.

Vill du veta mer om Stefan hittar du allt du vill veta på www.stefaneinhorn.se. Stefan finns också på facebook och du hittar hans officiella sida HÄR. 

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis också lyssna direkt här på sajten, i spelaren här i inlägget nedan, eller i högerkanten.

Samtliga avsnitt från start, ligger också under ”Podcast” upp i menyn och också på Davids sida, www.davideberhard.se.

Vill ni höra av er till oss, gör gärna det på podcast@gsonmedia.se. Mejla oss gärna. Vi läser allt! Givetvis finns vi på facebook också och den hittar du HÄR.

  1. hej magdalena .jag bara en person.en mamma .en mamma som känner inte dig personligen ,men lider med dig..jag förlorade min 20 årig son för 8 månader sen.en frisk glad o fint person i en bilolycka .håller på dö verje dag.sköt om dig du e inte ensam..

  2. carina skriver:

    Älskade vän tänker på dig var dag!Skickar massor med styrkekramar till dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..