Fiskelycka

Fiske är inte min grej alls. Men barnen tyckte det var spännande. Vi metade och la nät.

Om en stund ska vi filé a och grilla abborre och gäddorna och äta dem med kantareller och kokt potatis.

image

image

Det var en vacker kväll…

image

image

Tack för att ni finns! Jag läser era fina och kärleksfulla hälsningar och tårarna bara rinner längst kinderna.

Jag verkligen känner er kärlek och det värmer mig så oerhört..

Tack💓

Idag har jag haft en ok dag/morgon. Det är lättare när man är borta och har vänner och barn omkring sig. Man kan rymma från sina tankar i korta stunder.

image

Vi släppte iväg en ljuslampa igårkväll, och barnen valde en stjärna på himlen som var isak. (Självklart den som lyste starkast)

image

Kusin Mio hade spelat fotboll i närheten av oss under förmiddagen. Så han tittade förbi i lagom tid till kastfiske och nätlycka

image

image

image

image

image

Stor kram och tack för att du finns x

 1. Lotta skriver:

  Gulle-dig! Du är perfekt precis som du är. Kämpa fast hjärtat blöder är inte så lätt… Styrkekramar!

 2. Vtype skriver:

  Förlorade min make för några månader sedan och har två små barn. Även om det är skillnad att förlora sin partner och sitt barn så vill jag bara säga att jag känner igen mig i din sorg. Inget blir någonsin sig likt igen men man kämpar på för de övriga som finns i ens hjärta. Hjärtat blöder men man existerar och det är allt man kan göra ett tag och du gör det bra för de som finns kvar!

 3. Vtype skriver:

  Förlorade min make för några månader sedan och har två små barn. Även om det är skillnad att förlora sin partner och sitt barn så vill jag bara säga att jag känner igen mig i din sorg. Inget blir någonsin sig likt igen men man kämpar på för de övriga som finns i ens hjärta. Hjärtat blöder men man existerar och det är allt man kan göra ett tag.

 4. Camilla skriver:

  Psst glömde skriva att du är fantastisk på att skriva och uttrycka dig, du balanserar så bra med vad du ska delge oss bloggläsare och din familj och vänner :0) skriv fler böcker :0)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..