Graaf & Eberhard: Privatskolor & Mullbärsbarn


Måndag och en ny vecka. Dags för ett nytt avsnitt av podcasten Graaf & Eberhard. Vi fick hemskt mycket positiva kommentarer och mejl om vår gäst förra veckan så vi bjöd in henne igen för fortsatt diskussion om just styvbarn, nya familjer och gamla ex. Kul att ni gillar Helena så mkt, det gör vi också. Hon är klok och stundom  ganska vass.

Vi berör allt från privatskolor till mullbärsbarn och det här med att dela på barnbidraget? Ska man ha ett gemensamt konto med sitt ex, dit barnbidrag och annat som hör till de/det gemensamma barnen går? Vi berör också det som vi tror är det perfekta livet.

Magdalena önskar att vi tuggar på och vi gör vårt bästa. Till helgen spelar vi in från bokmässan i Göteborg. David är givetvis vårt ankare, men vi lovar att ytterligare en klok och spännande gäst parkerar i soffan bredvid David. Nästa avsnitt, på måndag och en vecka så klart!

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis också lyssna direkt här på sajten, i spelaren här i inlägget längst upp, eller i högerkanten.

Samtliga avsnitt från start, ligger också under ”Podcast” upp i menyn och också på Davids sida, www.davideberhard.se.

Vill ni höra av er till oss, gör gärna det på podcast@gsonmedia.se. Mejla oss gärna. Vi läser allt! Givetvis finns vi på facebook också och den hittar du HÄR.

Happy lyssning och stora kramar!

Tomas, David och Mark

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..