Graaf & Eberhard: Utan Styvmamman stannar Sverige


Måndag och dags för Graaf & Eberhard igen. Vi fortsätter med David vid rodret. Förra veckan handlade podcasten om hur det är att vara styvbarn och få en ny mamma eller pappa. Denna veckan följer vi upp det och pratar med en styvmamma om hur det är att vara just en styvmamma. Att helt plöstligt få nya barn, som inte är ens eget kött och blod. Hur hanterar man det? Måste man gilla sina styvbarn? Hur hanterar man barnens biologiska förälder, dvs expartnern till sin nuvarande partner? Den viktigaste frågan av allt i veckans avsnitt måste ändå vara: Är Felix Herngrens familj verkligen sådär instagramlycklig som de utger sig för att vara?

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.   Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis också lyssna direkt här på sajten, i spelaren här i inlägget längst upp, eller i högerkanten.

Samtliga avsnitt från start, ligger också under ”Podcast” upp i menyn.

Vill ni höra av er till oss, gör gärna det på podcast@gsonmedia.se. Mejla förslag och önskemål om kommande ämnen och även förslag på gäster. Prata med oss och varandra på facebook.  Facebooksidan hittar ni HÄR.

Det blev en fin dag i dag. Solen skiner och vi hoppas den skall göra det framöver också.

KRAM! / David & Co

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..