Graaf & Eberhard: Styvbarn. Hur funkar det?

Måndag igen och dags för podcast. David tuggar på tills Magdalena kommer tillbaka igen, det är en önskan och vi hoppas att ni tycker det är bra.

I dagens avsnitt har han bjudit in en intressant gäst, nämligen sin egen dotter Cornelia. Ni lyssnare efterfrågar ofta ämnen som rör familj och barn och i avsnittet pratar de om hur det är att vara styvbarn, ur barnets synvinkel.

Är det så att man får mer julklappar och presenter när man har fler ”föräldrar”? Hur fungerar det med regler? Nästa vecka planerar vi att följa upp det här ämnet men ur föräldrarnas synvinkel. Hur är det egentligen att bli styvmamma eller styvpappa?

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.   Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis också lyssna direkt här på sajten, i spelaren här i inlägget längst upp, eller i högerkanten.

Samtliga avsnitt från start, ligger också under ”Podcast” upp i menyn.

Vill ni höra av er till oss, gör gärna det på podcast@gsonmedia.se. David vill gärna ha tips om ämnen ni vill att han ska prata om och också önskemål om gäster. Så snälla, hör av er. Ni kan också gå in på facebook så klart och joina oss, och även där mejla och ge feedback och förslag. Facebooksidan hittar ni HÄR.

I dag regnar det, men solen kommer att komma åter. Det lovar vi.

KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..