Graaf & Eberhard: När livet kommer i vägen

I den svåra stund som är, har det varit jobbigt för oss att ta ett beslut på om hur vi ska göra med podcasten.

Magdalenas önskan är att vi kör vidare med podden, just nu utan hennes medverkan. Denna veckan sänder vi ett specialavsnitt, i vilket David själv pratar om sorg och hur vi fungerar när vi förlorar någon.

Som sagt, det här är Magdalenas önskan och beslut att vi skall sända, och det respekterar vi och hoppas att Davids kloka ord kan vara till tröst och kanske hjälpa någon därute som kanske just nu också genomgår en stor sorg.

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.   Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan givetvis också lyssna direkt här på sajten, i spelaren här i inlägget, eller i högerkanten.

Samtliga avsnitt från start, ligger också under ”Podcast” upp i menyn.

Vill ni höra av er till oss, gör gärna det på podcast@gsonmedia.se. Vi finns också på Facebook, där man också kan mejla. Gå in på facebook och sök ”Graaf & Eberhard”.

Med kärlek och med hopp om en ljusare höst.

Tomas G, Mark S och David E.

LOADING..