Hästtransport

Testar att kasta ut frågan här,

Kan du tipsa mig om en bra och säker hästtransport som kör upp till Stockholm från Malmö den 4 eller 5 sep?

Kram

 1. anette skriver:

  Ursäkta men varför ta så många jobb?
  Förstår det blir stress,pusslande osv. Men man väljer ju själv tycker jag i alla fall.
  Livet är här och nu. Skulle aldrig utsätta mig för detta,oavsett om jag är fattig om man jämför med många andra.

  1. Min kommentar kom visst inte förutom hej…
   Jaja jag skrev iallafall att jag varmt kan rekommendera Olssons hästtransporter jag också:-) Deras hemsida heter jakobssonolsson.se
   Jag har ingen aning om de kör den rutten just då men jag vet att dom kör den sträckan iallafall men man bokar på hemsidan och där kan man önska dagar:-)
   Lycka till!

 2. camilla skriver:

  Tjo Maggan igen! Nu fick jag fram namnet på dom som ska vara en av dom bästa som transporterar hästar. Gunnar Olsson hästtransporter AB. En vän till mig har anlitat dom att köra hennes häst ett par vändor från Skåne upp hit och hon är jättenöjd med dom. Rymlig lastbil och bra gubbar. Lycka till och hoppas Goliat får en angenäm åktur. Mvh Camilla

 3. camilla skriver:

  Hej Magdalena! Bor och jobbar på en stor hästgård i Strängnäs (min kollegas svärdotter Fia äger tre små rum, blink blink) till saken nu, det finns många lastbilstransporter från skåne uppåt som är bra. Jag ska forska vidare så du kan få namn och telnr. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..