ANNONS

Vinn kit från Clearblue

/

clear1

Vi kickar igång tävlingshösten! Den här veckan kan du vinna ett graviditetskit från Clearblue! Vi är alla olika och en del har lättare att få sin önskan om att bli gravid uppfylld, andra behöver lite hjälp på vägen. Motivera varför du vill vinna kitet och du är med i tävlingen. Värdet på kitet är hela 850 kr.

Vill du läsa mer om Clearblue och produkterna går du in på www.se.clearblue.com.

Clearblue fertilitetsglidmedel- Innehåller den viktiga syraingrediensen hyaluronsyra som finns naturligt i slidan och livmoderhalsvätskan och har visat sig förbättra spermiernas rörlighet.
Clearblue fertilitesspermatest – Ett spermietest konstruerat för att kunna användas i avskildhet i hemmet. Testet mäter spermiekoncentrationen i sädesvätskan för att kontrollera om det är inom normala gränser och lämnar ett resultat av laboratoriekvalitet på tio minuter.
Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator- Detta test spårar två fertilitetshormoner och indikerar normalt fyra (eller fler) dagar när en kvinna har som störst chans att bli gravid, vilket är två dagar fler än andra ägglossningstester.

Tävlingen pågår till och med måndag 1 september och vinnaren presenteras här och kontaktas personligen. Lycka till.

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Anna L i Hässleholm. Grattis. Paket kommer till dig!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00