HÖSTPREMIÄR GRAAF & EBERHARD PODCAST

Jippiiiooo! Äntligen drar vi igång igen! Nytt avsnitt varje måndag! Hoppas du vill fortsätta följa oss i höst. Vi kör fram till jul och fungerar det så kör vi naturligtvis fram till nästa sommar också!

Dagens avsnitt blir lite spretigt och energiskt. Vi har varit ifrån varandra så länge så vi summerar sommaren och pratar om vad vi gjort. Vi pratar fotboll i Brasilien, begravning, hångel på jobbet och så har jag fått ett gemensamt intresse med Filifjonkan, nämligen ridningen.

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Det ligger också en spelare här i högerkant i min blogg samt under fliken Podcast i menyn, där du också hittar alla tidigare avsnitt.

Har du ingen koll på David och vill veta mer om honom? Gå in på hans hemsida www.davideberhard.se och kika.

Vi behöver tankar och funderingar och feedback kring vår podd. Har du önskemål om ämnen vi skall prata kring i höst? Mejla till oss på podcast@gsonmedia.se.

Följ oss gärna på vår facebooksida, Graaf & Eberhard. Där kan du också lämna avtryck, kommentarer och annat skoj.

Hoppas din måndag är fin! KRAM!

  1. Cattis skriver:

    Hej
    Varför har din blogg blivit så seg/ långsam? Jag har inte kunnat öppna bloggen på hela helgen och idag får jag bara upp detta inlägg. Alla mina andra bloggar jag följer fungerar. Är det flera som har problem?

  2. Susanne skriver:

    Det är så kul att ni är igång igen!! Jag har verkligen väntat hela sommaren på nya pod-avsnitt från er! Nu är hösten räddad!:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..