Fisk till middag…

Stressig dag! Men fått mycket gjort…
Skolupprop,  skolgårdsfest. ..

image

Ögonbrynen rycks med tråd. Fifan vad ont det tog! Men fint blev det…
Lite färg på brynen, och mindre hår i plytet
Tog en dropin efter mitt jobbmöte på MOOD gallerian…
Praktiskt och smart! En öppen salong mitt vid rulltrappan.
In an out på 15min

image

image

Sen var det storhandling och ärenden.  Hämtade upp min dator som varit på lagning i Sundbyberg. Köpte en hårddisk, och lämnade in lite papper till polisen.

image

Vi passade på att äta lite skräpmat på vägen tillbaks

image

image

Storhandlade! (Utan överdrift hehe)

image

Vad tycker du om min lilla lånebil? ! Rätt söt, drar inte så mycket bensin, och kostar inte en miljaaaard.  Kanske något för mig nu när min lilla rosa inte är körbar?
Fiat panda. Hiss eller diss?

image

Tristan åt gott! Jag åt en soppa som smakade kattavföring. 
Tredje dagen!  Jag och MY  har bestämt oss för att detoxa i tre veckor (jag kommer behöva fuska på bröllopet på lördag) men annars har jag gett mig fasen på att ha karaktär.
My är duktigare än mig. Men jag ska ge mig sjutton på att klara det i tre veckor

image

Den svåraste prövningen med att äta soppor, är matlagningen till familjen. Idag gjorde jag en ljuvlig middag!

Lax/torsk och räkknytten med potatis, färsk spenat och nypotatis

image

image

Skiva potatisen,  lägg över spenat..
Sen är det bara att stapla upp fisken och räkorna på höjden

image

image

Salta, peppra och krydda efter egen smak.

Knyckla ihop dem LITE, häll över sås!! Hollandaisesås (som du tillagar i kastrull vid sidan om)

image

Stäng dem helt!
Och ställ in dem i ugnen eller på grillen tills potatisen har kokat klart. (Skiva TUNNA skivor så går det snabbare)

Fisken är klar på en fisminut

image

image

Nu är det billibompa.

image

Lance hämtade Charlie från förskolan.  Gissa om han blev glad? Han avgudar verkligen sina storebröder…

Filip är hemma strax. Då blir det middag,  innan jag rushar iväg för att hämta Lance från träningen.

Klockan 21 spelar vi in podden.  Så har du något du undrar eller vill att vi pratar om? Tipsa mig nu..

Ps: TACK FÖR ALLA KOMMENTARER!!! Jag blir så glad. Jag läser ALLT ni skriver. Försöker svara på mycket, men hinner inte alltid. .

Det betyder massor💓

 1. Vilken god mat du lagar till familjen får nog testas nån dag.
  Har gjort en tomatsoppa o igår gjorde jag en broccoli o palsternacksoppa som jag tycker om.
  Hör av dej om du vill ha recepten.
  Ha en fortsatt bra onsdagskväll.
  kram från en som gillar din blogg.♥♥

 2. HERREMINJE, vad gott det där såg ut! Gjorde laxpaket i ugnen förra veckan och har nu fått dille på fisk. Det är SÅ gott! Började idag med periodisk fasta med ett ätfönster på 8 timmar och fasta 16 timmar. Kl 18 tog mitt ätfönster slut och nu såg jag dina laxpaket…. Fan!
  Men det är Spanien och benidorm för oss den 17 september så det är bara att gilla läget och inse att man inte kan äta precis vad man vill, när man vill och ändå känna sig bekväm i bikini.

  Heja oss, Maggan! Kör hårt med detoxen så kör jag på med min PF! 😀

 3. Skit i det där med äckliga soppor och börja med 5:2 igen. För visst trivdes du med den dieten, åt en massa gott och gick ner i vikt?

 4. Mm maten såg himla god ut. Jag skulle behöva lite tips hur jag ska bli av med mina sista 9 kg. Fick barn för 3 månaders sen.

  1. Hej. Nu är ju jag inte Magdalena MEN har ett bra tips till dig. Och jag kan LOVA att du ALDRIG behöver vara hungrig! Börja ät enligt LCHF modellen. Alltså väldigt lite kolhydrater. Börja med att sluta äta bröd, pasta, ris, potatis & givetvis socker. Jag äter broccoli istället för just tex potatisen. Du får äta alla sorters ostar, feta såser, riktigt smör mm. Plus kött & korv & annat gott. Bara till att läsa på. Hade själv svårt att tro på att det skulle fungera MEN gav det 2 veckor & 4 Kg fattigare ;). Har nu gott ner 44 Kg på drygt ett år. Lycka till & grattis till lilla underverket! Kram

   1. EAM Tack för tipset 🙂 får läsa på och lära mig.
    Tack Magdalena för en kanonbra blogg…läser varje dag:) har läst ut boken Mitt perfekta liv 🙂 så galet bra!!! TACK:)

 5. Oh, äntligen kommer en ny podd vad jag har längtat!!
  Jag har lyssnat avigt och rätt på era gamla, men var hittar jag den där du berättar om vad din syrra och du hittade,på en massa jäkelskap och hyss när ni var yngre?
  Gunnela

 6. Har oxå funderat på detox, skulle behövas då jag fastnat i godisträsket. Tror bestämt jag skall hänga på er… Det blir kul, nu kör vi!!

 7. Ett litet tips…. Testa att göra fisk paketen med grädde å massa dill kaviar om du inte gjort det tidigare …. Mumma för själen!!!! Kram sue Ellen

 8. Godmorgon snygging!
  Jisses vad du har mycket att fixa & dona med. Blir helt slut bara av att läsa vad du måste göra varje dag. 😉 Alla barnen, jobben, hemmet, aktiviteter, maten & så dessutom ALLTID se snygg & fräsch ut. Beundrar dig för det! Fattar inte hur du hinner & gör!! Den där maten såg supergod ut. Tänker göra den idag, dock utan potatisen. ( äter enligt LCHF ) Så tack för tipset! Nu har jag inte körkort SÅ jag går bara efter utseendet,,,hehe 😉 Tycker den är söt! Hoppas du får en bra dag! // Kram från en Skåning <3

 9. Jag som är lite oteknisk hur för jag för att hitta o lyssna på David o din podd? Har precis läst ut en av Davids böcker som var super, kan tänka mig att er podd också är super!!!

 10. Jag som är luden i HELA ansiktet och har mörka strån ”enbart” på hakan och överläppen har trådat ansiktet 1 gång. Om det säger jag AJ!! Det gjorde ont, men så fin jag blev! Nu har jag tagit min epilator och gått över ansiktet med några gånger. Det gör oxå ont, särsklit när slapphuden råkar åka in i maskinen…..

 11. Hej! Jag älskar att läsa din blogg, allt jag hört om dig är att du har en enorm självdistans, vilken kanske är det mest attraktiva draget hos en människa. Men jag måste få fråga vad som hände med ert bröllop? Hoppas ni mår bra iaf!

 12. Hej Tjejen 🙂

  VIlle bara skicka en kram. Jag har gift maj och heter numera Åberg istället för Olsson 😉 Hoppas vi ses igen, nånstans nångång <3

  Kraaaam & Pöss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..