Hemma, Goliath och mycket jobb!!

Klockan är närmare 01, det tog sin lilla tid att köra. Jag tog över ratten efter Malmö och körde resten av vägen…

Lyssnade på Alex och Sigge (nästan 3 program) så tiden gick fort, trots dålig sikt och spöregn

Min semester är Slut!!!!

Två veckor av familjmys, bad, vin och vänner.

JOBB och ännu mer jobb, kickoffer, reklamfilmer, poddar,  utdelningar. Lansering av min nya barnbok, ensam mamma söker och MASSOR av hus, hem och barn, skola och fotboll.

Vet du förresten vem som flyttar hem om ett par veckor?! Av olika skäl, och det var verkligen inte planerat.. GOLIATH!!
Det kommer bli SÅ kul, trots att det kommer bli ett 170CM stort ansvar till.

Ja, ja! Jag får bara stålsätta mig se till att det funkar.

image

Goliath med två små tjejer som red honom under ett Tobbe camp i somras

image

Han är nog den snällaste häst på jorden😍

Det kommer bli bra!

Tidig uppstigning. De stora killarna kommer hem. Jag ska jobba och lägga röst på det första programmet.  Storhandla med Isak,  damma och städa ur lägenheten, fixa med alla skolstartgrejer och köra till fotbollsträning. Självklart är ju förskolan stängd imorgon,  så Charlie får hänga på.

Kram och sov gott

 1. Camilla skriver:

  Hej
  Har verkligen blivit inspirerad av dig i sommar att ta upp mitt gamla intresse för hästar. Småbarn och livet kom emellan och tiden fanns inte. Men har bestämt mig och faktiskt bokat in två 2h ute ritt på western hästar jippi. Gissar att man kommer få skav ha ha. ÄLSKAR din blogg och det är så skönt att slippa all ”reklam” på dyra märkes prylar och kläder som vi vanliga knegare inte har råd med.. Stor kram till dig

 2. Annelie skriver:

  Hej! Har läst din blogg flera år till och ifrån men aldrig kommenterat. Nu när du saknar kommentarer tänkte jag ta mig i kragen och säga att jag beundrar din självdistans, humor och ork. Hoppas du fortsätter i samma stil många år framöver!

 3. Milo skriver:

  Skönt att resan gick bra.Det är en lång resa att köra. Min dotter körde densamma i onsdags.

 4. Lindha skriver:

  Fin häst! Å vilken härlig sommar du har haft! Har inte kommenterat så mycket under semestern för jag har mest läs på mobilen. Ang. frågan om färre kommentarer så har jag också märkt att jag ofta får meddelandet ”att jag postar alldeles för fort…” och då orkar man inte skriva om allting igen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..