På väg hem…

Nu är vi på väg hem..

Vi har 6 timmar framför oss. Lite sorgset att ta avsked från huset och tacka det för den här sommaren.
Vi har tvättat och städat hela morgonen

image

image

Funderar på allvar att flytta ner till Ystad. Om inte annat varannan vecka? När killarna är hos Magnus hans vecka, så är jag i Ystad? Kan man ha barnomsorg på två ställen?
Jag kan ju skriva, och resa ut på mina postkodlotterietsinspelningar minst lika bra därifrån.

image

Tjejerna kom över igår,  svärmor Carin var barnvakt och vi smet iväg till Öja..
Jill, Flisan, Eva och Linn

Träffade många av er härliga tjejer på Öja! Tack från hjärtat för att ni kommer fram och hälsar…

Ni finns på riktigt, och jag älskar att få krama på er💓

Det känns så trist att det inte är så många som kommentarer längre.  Jag retar inte upp så många läsare längre hehe
Vad kan de bero på tror du, är det för att man läser bloggar från mobiltelefoner nuförtiden? Är det svårare att kommentera, eller skiten man i det bara?

image

image

Vi dansade och drack skinny bitches

image

Hade min nya one teaspoon kavaj (allt annat var nedpackat)

image

Vi tänkte stanna och äta om en stund. Har du något favorit vägar du kan rekommendera?

 1. Mia.S skriver:

  Hej Magdalena!
  Det är första gången jag skriver till dig för jag vill att du ska veta att jag älskar din blogg o du verkar va en så himla go tjej!!! Vi lever väldigt olika liv, Jag har ingen man o inga barn o arbetar med missbrukare i socialtjänsten i staden jag bor i. Men jag delar ditt intresse för kläder(såå fina kläder har du) o dina djur intressen. Jag har redan bestämt mig för att åka till Vemdalen nästa sommar o rida! tack vare dig. Toklängtar redan! Kram o Tack för din tokroliga, intressanta o varma blogg! Ska försöka mig på att höra på din Pod någon dag också! Tycker psykiatrikern(minns inte hans namn nu) du har med är jättebra också !//Mia

  1. Åhhh vad glad jag blir!!
   DITT jobb är viktigt, och ligger mig extra varmt om hjärtat! Du är min hjälte. ..
   Du kommer inte ångra din fjällresa! Verkligen det härligaste jag gjort. Lova att berätta hur det var sen. Kram

 2. *lena* skriver:

  Jag läser ALLT men det är krångligt att kommentera. I flera månader kom inte mina kommentarer in men det fixade Tomas 🙂 Men nu står det alltid att ”du postar kommentarer för fort” fastän man inte har gjort det & allt man skrivit försvinner crazy..Ser så mysigt ut i Ystad så jag skulle hellre bo där än i Stockholm 🙂 Du får fundera ut var du vill bo innan Charlie hamnar i skolan 🙂

  Kram♡

 3. Elvisa skriver:

  Hej, Magdalena 🙂 aaah älskar din blogg, min dagliga drog även nu på semestern 😀
  Tänkte fråga var den fina mattan är köpt ? 🙂

  Kraam

 4. Helen skriver:

  Jag kommenterar ibland men känns inte som att någon läser.
  Tror du skulle få fler kommentarer om du gick in och svarade i kommentarerna ibland 🙂

  1. Jag brukar svara på många kommentarer. Men ibland hinner jag inte… men jag läser allt. Kram

 5. Towe skriver:

  Jag brukar kommentera men det är många gånger som när man skrivit en kommentar och klickar på skicka så får man up något om att ”Vänta du har klickat för snabbt, kommentaren registrerades inte” eller nåt liknande och då skriver jag inte kommentaren igen utan låter det vara. Så det kanske är nån bug på hemsidan. Kram towe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..