Bokkupp, sommarlåt och frissan

Det är bara på Good Hair nere på Pilgränd 4 i Ystad man blir så här bortskämd!

20140730-162447-59087178.jpg

20140730-162447-59087891.jpg

I vanligaste fall är det Emelie som fixar mitt hår. Men idag var hon ledig, så det är en supertrevligt tjej med ett så vackert namn som Magdalena som gör det istället!

20140730-162727-59247309.jpg

Jag jobbar imorgon och på fredag. Så jag vill bara piffa till färgen lite. Håret har blivit väldigt ”rött” av all sol. Så vi ska lägga lite ljusa slingor och färga botten.
Mitt hår har växt över 1 cm på två veckor…

20140730-163046-59446944.jpg

20140730-163047-59447766.jpg

Vad har jag gjort mer idag?

Vi har handlat födelsedagspresenter..
Fikat på stan
Ätit lunch på store Thor
Tittat på tv/film..

Jag hjälpte Ystad bokhandel lite med deras skyltning? Hehe

Snart måste jag nästan köra igång ”MÖBLERA OM I DIN LOKALA BOKHANDEL” igen.
Kommer du ihåg den roliga tävligen?

Du ser till att min bok hamnat på topplistan eller på den mest kreativa skyltningsplatsen (utan att åka fast, eller få skäll av personalen) Tar en bild, och taggar #graafsbokkupp på instagram. BÄSTA skyltningen vinner 2 signerade böcker och något annat kul??

Vad säger du, är du på?

20140730-163606-59766947.jpg

20140730-163607-59767664.jpg

Idag är det lite kallare ute, och jag har äntligen fått möjlighet att använda mina rosa LDIR skor från STYLEICONS (du hittar lokala affärer på deras sida) min är ELSALEONIE
Kjolen Gina Tricot och den rosa väskan second hand shop…

20140730-164229-60149270.jpg

Ps: Min sommarlåt!!! Jag ÄÄÄÄÄLSKAR den här låten OCH videon! Jag tänker på sann kärlek hästar, frihet, hav och vänner..

klicka och lyssna/titta HÄR!

Har du någon sång som du associerar med den här sommaren?

 1. Anders skriver:

  Om man är lika tråkig som mig och inte har Instagram, får jag vara med ändå:) Det är ju en vrålkul idé med bokkuppen.

 2. karin skriver:

  Hej Vackraste Magdalena,
  Du anar inte hur härlig du är, jag älskar din blogg, det du skriver om din vardag, hur du mår och hur ”naken” du är inför dina läsare. Fortsätt så:)
  Mitt absoluta favoritinlägg är fortfarande om när du var hos din mamma och åt hundmaten som du trodde var en fiskgryta el ngt, jag skrattade så jag tjöt:) tack för att du bjöd på det:)

  Nu till min känsliga fråga…jag ska äntligen gå och få fillers el botox, har inte bestämt mig än, lite i pannvecken och kråksparkarna, är 39 och solen har skyndat på mina rynkor lite, mest jag som tänker på det men detta är för MIG, vill fräscha upp mig och känna mig SNYGG, min man är 6 år yngre…jaja, du förstår nog vad jag menar;) OM, jag utgår inte att du har, men OM du har gjort en liknande behandling, vilket valde du? Finns ju lite att välja på, restylane mm. OM du vill dela med dig så skulle jag vara så tacksam. Kommer att ta med mig hel-bilden på ditt ansikte som du lade ut igår den 30/7, för det är så fin jag vill bli i hyn i ansiktet. Förstår att du kanske vill hålla det för dig själv, jag tänker ju inte berätta för ngn att jag ska göra det, det är liksom inget ngn behöver veta, och verkligen inte min man:) hihi. Skulle bli så oändligt tacksam för tips el råd, om du vill:)
  Tack igen för att du är du:)
  många kramar från mig, Karin

  1. Tack för ditt fina beröm!!!!❤️ du gjorde verkligen min morgon…

   Jag har testat botox två gånger för ett par år sedan. Men tål det inte… Jag blir vätskekyld och ser konstig ut.
   Tyvärr kan jag inte tipsa dig.. Gör vare sig fillers eller något annat. DOCK har jag varit hos min vän Sophie på Eriksbergskliniken och fått bra fuktbehandlingar. Ring kliniken och fråga dem vad min fuktbehandling hette? (Hälsa från mig) DEN VA RIKTIGT BRA! LYcka till!! Stor kram

 3. Ina skriver:

  Har läst din första bok för flera år sedan och har nu bara några sidor kvar på den andra

 4. Lina skriver:

  Cool färg på väskan. Snyggt på sommaren när man är brun

 5. Läser varje dag din Blogg..roligt att följa ditt liv..
  Nu undrar om din senaste bok ”mitt perfekta liv”

  finns i ljudbok

  Tack på förhand
  Mvh S Jansson

  1. Tror inte det.. Tyvärr / kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..