Graaf & Eberhard: Sommarlov

GRAAFEBERHARD

Nu har barnen sommarlov och det tar vi också. Inte från våra ”vanliga” jobb, men från vår Podcast. Vi är tillbaka den 25 augusti och kör sedan vidare hela hösten och vintern. Jag längtar faktiskt redan!

1538750_756119287750884_1939548898_n

bild2

Ni vet väl om att alla avsnitt ligger här inne under ”PODCAST” i min meny? Och på Davids sida under densamma. www.davideberhard.se.

Ni kan också gå in på Itunes där ni också hittar samtliga avsnitt listade, ända från början. Kanske har ni lata dagar i hängmattan och vill lyssna på en galen tant och en klok gubbe:-)

Följ oss på Facebook, där du också kan mejla oss, eller kommentera. Tips och förslag om vad vi ska prata om i höst mottages tacksamt! Eller använd vanlig mejl och mejla oss på podcast@gsonmedia.se.

Hoppas din vecka börjar bra och att solen skiner på dig och alla dina nära och kära!

 

KRAM

  1. Vivi skriver:

    Tack för alla bra poddar, håller inte alltid med, vill ibland att ni utvecklar era resonemang men lyssnar mer än gärna.

    Ligger lite efter då det ett tag innan jag började att lyssna på poddar men ni gör att min träning går lättare, är roligare och att jag tränar. Jag har nämligen bestämt att bara lyssna när jag tränar, så nu måste jag träna varje dag 🙂

    Tack till er båda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..