ANNONS

Full fart och min bok som pocket..

/

mitt_perfekta_liv-graaf_magdalena-26552975-2659909978-frntl

Det är full rulle nu verkligen. Jag hinner inte riktigt med mitt ”egna”. Min senaste bok ”Mitt perfekta liv” kom ut som pocket nu i förrgår över hela landet och jag skulle på uppdrag av mig själv och förlaget skriva om det. Får NÄSTAN ihop pusslet, men det här slank igenom:-)

För dig som inte har läst eller hört om den är det en lättsam och skojig bok, med en hel del sanningar iof:-) Jag har självklart varit nervös och det är alltid skönt när boken sedan kommer ut i pocket och det gör mig stolt på något sätt.

Jag har lagt till några nya kapitel från originalutgåvan och hoppas du gillar den om du får tag i den och läser i sommar.

Text tagen från Bokus:

Får man erkänna att det är tråkigt att leka med sina barn? Ja, det får man!Att läsa Mitt perfekta liv är som att ta en kaffe med sin bästis – personligt, hämningslöst och fruktansvärt roligt. Magdalena Graafs nya bok är fylld av smärtsamt igenkännande läsning om fasadmammor, känslan av att inte alltid räcka till och den tröstlösa kampen mot kråksparkar och manchesterbröst. Men den handlar också om livets små lyckostunder, när man överlevt såväl skilsmässa som hjärnblödning och barnen och den nya kärleken får tillvaron att kännas ljus igen.
Mitt perfekta liv är både rolig och allvarlig, tankeväckande och knäpp. Magdalena bjuder bland mycket annat på dråpliga och intressanta erfarenheter om frireligiösa mödrar och moderna familjebildningar.
Budskapet är tydligt: Alla ni kvinnor som brottas med dåligt samvete över att inte lyckas hålla reda på varenda fotbollsträning, göra näringsrika matsäckar och samtidigt hålla er i trim och vara eldiga älskarinnor – ni duger hur bra som helst ändå. Ingen är perfekt.

Pocketutgåvan av Mitt perfekta liv innehåller nytt material. 

Vill du beställa den så GÖR DU DET HÄR. 

KRAM x

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00