Graaf & Eberhard, sista avsnittet för säsongen: Döden hälsar på

Mina vänner. Det sista avsnittet av podden kör vi idag. Sedan har vi ett sommaruppehåll och är tillbaka den 25:e augusti, pigga, brundbrända och engergiska.

Dagens avsnitt skulle bli ett lite festligare program som avslutning inför sommaren. Tyvärr är det ju så att livet gör sig påmint, också döden som i det här fallet och kastar omkull en hel del. Dagen avsnitt blir lite djupare stundom av naturliga skäl. Det kommer ni förstå när ni lyssnar på avsnittet. Vi pratar också om lite midsommar och sommaren i stort.

Vår podcastpartner heter Avtal 24 och är juridiska experter på nätet. Enkelt, väldigt tillgängligt och jämförelsevis väldigt bra i sin prissättning. Gå in o kika på www.avtal24.se! David har också testat tjänsten och det hör ni mer om i avsnittet. Vill du köpa deras tjänster så ange koden graaf20 i kassan så får du 20% rabatt.

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan också lyssna här på bloggen/sajten. I det här inlägget hittar du en spelare längst upp (bilden på mig och David), eller i högerkanten hittar du veckans avsnitt samt under ”podcast” i menyn, där vi också samlat samtliga avsnitt.

Vi tar sommarlov med podcasten som sagt, efter detta avsnittet, men glöm inte mejla oss. Vi vill veta vad du tycker, förslag på ämnen, ris och ros. Nu inför hösten behöver vi lite ämnen att bita i. Tunga ämnen eller roliga. Du bestämmer. Mejla oss på podcast@gsnomedia.se eller gå in på vår Facebooksida, www.facebook.com/graafeberhard.

Hoppas din dag är fin och att du tar hand om nära och kära. Livet är så föränderligt och det går på ett ögonblick så ser det helt annorlunda ut.

KRAM

  1. Emma skriver:

    Kommer sakna podden, men lyssnar självklart till hösten igen ❤️❤️❤️

  2. Alex skriver:

    Gillar era poddar, men den här får jag se om jag orkar med. Det är 18 månader sedan min Morfar avled och det är fortfarande ” jobbigt ” han var min stora Hjälte, överlevde Koncentrationslägren. Så många frågor som jag aldrig fick svar på. Lever i ständig Tacksamhet❤️❤️❤️

  3. Ja älskar eran podd och ja kommer självklart fortsätta lyssna på den i höst.
    Ha en jätte fin sommar nu

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..