Graaf & Eberhard: Sommarångest och testamenten

En ny vecka som börjar med en riktigt härlig sommardag! Det firar vi med att prata sommarångest och testamenten. 😉

I dagens avsnitt så pratas det mycket om planering och hur man skall få ihop det ena och det andra. Få ihop sommaren så att alla blir nöjda (och även en själv). Man skall finnas till hands för alla samtidigt som jobb och dylikt rullar på.
Det diskuteras även testamenten och mycket annat. Ett halvrörigt avsnitt:-) Det här är det näst sista innan sommaren och nästa vecka kommer det sista innan vi tar sommarlov!

Vår nya podcastpartner heter Avtal 24 och är juridiska experter på nätet. Enkelt, väldigt tillgängligt och jämförelsevis väldigt bra i sin prissättning. Gå in o kika på www.avtal24.se! 

Vill du köpa deras tjänster så ange koden graaf20 i kassan så får du 20% rabatt. Gäller hela juni!

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan också lyssna här på bloggen/sajten. I det här inlägget hittar du en spelare längst upp (bilden på mig och David), eller i högerkanten hittar du veckans avsnitt samt under ”podcast” i menyn, där vi också samlat samtliga avsnitt.

Sköter vi oss? Inte? Vad vill ni vi tar upp och diskuterar i podden? Mejla oss! Särskilt nu inför sista avsnittet som vi spelar in sent på söndag kväll!!! :  podcast@gsonmedia.se eller gå in på vår facebooksida och tjata med oss där.

Ut och njut i solen om du kan, och lyssna på oss så klart!  KRAM x

 1. Beth skriver:

  Ursäkta mig! För djupt! Första gången jag lyssnade. Förslag, eberhart skriver manus och Magdalena och nån annan lite mer lättsam typ gör inspelningen.

  1. Maja skriver:

   Haha det var det absolut dummaste ”förslag” jag hört! Det är knappt så att du blir ursäktad, men jag förmodar att man inte kan straffa dumhet, så okej då.

   1. Spännande- jag har olyssnat på alla poddar hitintills men går på semester kl 15 imorrn å ska göra Maraton å dricka vitt vin eller nåt ( på altaaan) så skönt! å jag ser fram emot att lyssna på er. Din kusse är f.ö makens favvo.

    hade´så länge!

    Förresten- vad blå du är! Jag är lika blå, turkos å har dessutom fjälltrollet Plupps blå slingor i det gråa =)

  1. Anna skriver:

   Kanske ska du lyssna igenom några avsnitt. Jag tycker de blandar väldigt bra. Ibland är det riktigt lättsamt och skrattigt, och ibland riktigt tungt. Och det låter inte som de skriver manus? Men det kanske de gör? Jag gillar blandningen och jag gillar David, jättemycket. KRAM från mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..