Graaf & Eberhard, nu på måndagar!

Måndag. En ny härlig oanvänd vecka:-) Vi har ändrat dagen för vår podcast till måndagar, så det är vad som gäller nu och vi hoppas att ni tycker det är lika bra?

I dagens avsnitt avhandlar vi ganska mycket. Jag har träffat Bill Clinton och är ganska nöjd över det:-) och så pratar vi om människor och människor som saknar empati för djur? Är vi som känner väldigt mycket för djur bättre människor? Kan det vara så enkelt?  Vi pratar en hel del om testamenten och vad händer, som i vårt fall när man har en stor brokig familj, om en av oss trillar av pinn? David har varit på konsert och så berör vi så klart politiken så här i bakfyllan efter EU-valet.

Vi har också fått en ny partner som gör det möjligt för oss att kunna genomföra det här. Våra nya partners till podcasten heter Avtal 24 och är juridiska experter på nätet. Enkelt, väldigt tillgängligt och jämförelsevis väldigt bra i sin prissättning. Gå in o kika på www.avtal24.se!

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan också lyssna här på bloggen/sajten. I det här inlägget hittar du en spelare längst upp (bilden på mig och David), eller i högerkanten hittar du veckans avsnitt samt under ”podcast” i menyn, där vi också samlat samtliga avsnitt.

Sköter vi oss? Inte? Vad vill ni vi tar upp och diskuterar i podden? Mejla oss! podcast@gsonmedia.se eller gå in på vår facebooksida och tjata med oss där.

STOR KRAM och hoppas solen lyser på dig! x

 1. Jag är kattmänniska 😀 Trust me 🙂
  Alla människor som har svikit dig, var dom kattmänniskor eller hundmänniskor ?
  Jag vill helst inte trampa på myror. Svårt att undvika.

  1. Älskade Agneta! Jag gillar verkligen både katter och kattmänniskor!! Vi skojade bara lite… Stor kram ❤️

  1. Agneta, glömde svara på frågan. De har nog varit hundmän iskor faktiskt… Kram

   1. Jamen det fattade jag ju 😀 Här har du en med mycket humor. KRAM!
    PS; Ha en underbar sommar ! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..