Graaf & Eberhard: Mensmagi, kissfläckar och jämställdhet


Freeeeedag och solen skiner! Grymt härligt väder! Dags för vår podcast igen, som varje fredag. I dag fyller vi TRETTIO AVSNITT ! Vi glömde bort det när vi spelade in, men vi har alltså gjort trettio avsnitt. Helt fantastiskt! 

I dag pratar vi lite mens, kissfläckar och så berör vi något så viktigt som jämställdhet. Hur har FI det med jämställdhet i partitoppen? Hälften kvinnor och hälften män? Hur är det med de andra partierna? Samma där?

Vi berör liiiite politik, men väldigt lite. Jag föredrar att hålla mig ganska neutral, även om jag så klart vet vad jag ska rösta på och väljer det partiet som ligger mig närmast om hjärtat och står för de mänskliga värden jag själv tror på och önskar alla andra.

Vi fortsätter med att lägga ut både soundcloud-spelaren och youtube-spelaren här på sajten. Vi förstod att det är många som föredrar det, och det är ju för ER vi gör det här och då får vi snälllt lyda:-) Vi funderar på att byta dag för podcasten. Hur känner ni för det? Måndagar? Vilket skulle du föredra? 

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR. Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster. Du kan alltså också lyssna här i spelarna på min sajt, här i inlägget, i högerkanten eller under fliken Podcast uppe i menyn. Där inne har vi också samlat alla avsnitt.

Vi är oerhört glada och tacksamma över att vi har så många lyssnare och vi vill att du ska mejla oss med feedback. Bra och dåligt. Förslag på ämnen och annat skoj. Tjata med oss på vår officiella facebooksida eller mejla till oss på podcast@gsonmedia.se.

Hoppas din fredag är fin! STOR KRAM!

  1. Lisa skriver:

    Hej Maggan!!
    Vad röstar du på? Hoppas inte Kristdemokraterna. Tycker det är konstigt och synd att man inte vågar diskutera om vad och varför folk röstar på ett visst parti. Du skrev själv att du vet vad du ska rösta på och att det står för dina värden. Vilka är det? Varför det partiet? Jätte intressant. Enl mig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..