Graaf & Eberhard: Skitsnack och en otrevlig Lena Philipsson.

GRAAFEBERHARD

Fredag igen! Det regnar ute, men det är säkert bra för växter och djur. Dessutom lättar det väl lite för de som lider av pollenallergi?

Dagens/den här veckans avsnitt blir lite rappare och gladare än förra. Vi pratar mycket skitsnack och frågar oss varför vi pratar skit? Gör vi det lite till mans? När och om vi lär känna den här människan man hört så mycket skit om , ändras kanske uppfattningen helt? Min erfarenhet är och har varit det.

Från och med denna veckan tänker vi slussa er alla att lyssna via Itunes. Vi har flera kanaler och det gör att det är mycket jobb för oss och vi vill jättegärna samla er lyssnare på ETT ställe, så vi testar om vi kan styra er alla dit denna veckan:-) Hoppas och tror du orkar?

Du behöver inte ha en macdator eller för den delen Itunes installerat för att kunna lyssna, utan kan göra det direkt på Itunes ”förhandslyssningssida”:-). Vanlig pc funkar lika bra som din telefon och platta.

Lyssnar gör du via din telefon eller gå till Itunes och lyssna direkt på webben HÄR.   Har du en Iphone fungerar appen Podcaster jättebra. Sök på Graaf & Eberhard, både i Itunes och i Podcaster.

Gillar du oss? Ogillar oss? Ämnen för oss att ta upp i podden? Tips? Trix? Mejla oss på podcast@gsonmedia.se eller tjata med oss på vår facebooksida. Den hittar du HÄR.

Jag och David önskar dig en fantastisk fredag och en härlig helg!

Later! x

 

 

 1. Itunes på android funkar inte…
  Följde länken, laddade hem .exe-filen till mobilen (hej då 131 MB av surf-kvot!), men filen går inte att köra; man ”klickar” på den men inget händer… 🙁

  1. Tjäna Ninni. Du behöver inte ladda hem något. Du trycker play på det asnittet du vill höra i Itunes förhansvisning så ska avsnittet(en) spelas. Testa igen och så håller jag tummarna. Kram /webTomas

 2. Jaqi skriver:

  Så ledsen men tyvärr kommer jag att sluta att lyssna på er underbara podd. Det har fungerat alldeles utmärkt tidigare att lyssna via webben men nu ska jag tydligen tvingas att installera Itunes på min dator för att kunna lyssna. Tycker det är väldigt tråkigt för jag tycker om att lyssna på er.

  1. Tomas skriver:

   Hej Jaqi. Du behöver inte installera Itunes på din dator. Du lyssnar helt enkelt här på Itunes sida, men du behöver inte installera någonting. Precis om en spelare fast på Itunes sida:-) Gå till länken och där har du samtliga avsnitt. Framför varje titel finns en liten playknapp så du kan lyssna direkt, via din vanliga webläsare utan att behöva installera något. http://itunes.apple.com/se/podcast/graaf-eberhard/id724557196?l=en

   Hoppas du testar det och tycker det fungerar finemang! KRAM ! /WebTomas

   1. Jaqi skriver:

    So sorry Tomas men du har fel. Jag måste installera Itunes för att kunna lyssna. Har ju redan testat din alternativ innan jag skrev mitt inlägg. Och jag vägrar installera grej efter grej för att kunna göra samma sak jag alltid gjort. Kalla mig tråkig om du vill men så är det. Är emot att tvingas ha saker för att göra det jag alltid gjort. Trist men nu är det som det är

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..