Graaf & Eberhard: Norrmän, David på Skype och hur får man stopp på skrikande barn?

Solen skiner! Jippioooooo! Och dags för podcast! David har befunnit sig utomlands hela veckan, nämligen i Norge så vi fick göra en specialare och spela in avsnittet via Skype:-) Jag hoppas och tror att ni har lite överseende med att ljudet kan vara lite annorlunda den här gången.

Det blev ett lite märkligt avsnitt. Lite som att ringa en vän, eller som om jag och David har varit i från varandra jättelänge och var tvungna att catcha up på varandras liv.

Lyssna via Itunes i din telefon, eller lyssna direkt i Itunes här. Har du en Iphone funkar appen ”Podcaster” också jättebra!  Vill du kan du också lyssna via spelaren nedan eller ovan, eller i högerkant här på bloggen. Podden ligger givetvis på Davids sida också, kika här: www.davideberhard.se. Givetvis går det bra att lyssna direkt här på bloggen också.

Du kan också följa och lyssna via vår Youtube-kanal där du hittar våra avsnitt,.

Häng gärna med oss på Facebook och kommentera och mejla oss där. Vi vill ha ris och ros, förslag på ämnen, kommentarer och glada tillrop! Mejla oss på podcast@gsonmedia.se.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..