ANNONS

Snart drar det igång men än finns det chans att söka!

/

emstopp

Det kommer bli en helt fantastisk sommar. Jag är otrolig glad att jag även i år får följa med tjejerna på deras resa i Ensam Mamma Söker. Det här är bland det roligaste jobb jag gjort och jag är säker på att den här säsongen blir toppen!

Vilka brudar vi har!  Kolla här!

Det finns fortfarande chans att dejta någon av tjejerna. Inspelningen drar igång om ett tag, men det finns tid fortfarande för att komma med.

Är din bror singel? Din pappa? Kusin? Kompis? Pyssling? Han den där trevlige men lite tysta i kvartersbutiken? Hjälp mig ragga lite härliga killar till tjejerna!  Killarna som kommer med kommer också få en helt oförglömlig sommar!

Här bland annat har ni Christina. En superhärlig tjej!

Tipsa din killkompis/bror/pappa/kusin/pyssling om att gå in HÄR och söka. 

Nu blir det lite jobb och möten. I kväll ska jag försöka hinna gå på Filbritts event där han firar och visar upp ett nytt bilmärke han fått in i sitt lilla bilstall.

KRAM x

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00