Sophie och ämnen till podden

Passade på att stanna till och hälsa på min bästis Sophie på jobbet mellan mötena


Sophie har ett event den 10 maj för ERIKSBERGSKLINIKEN

Har du ingenting för dig? SKYNDA att OSA

Fantastiska goodiebags! Utlottning av behandlingar till ett värde av 30.000 bla PLUS mycket mera

OSA gör du på hemsidan eller på nr 08-611 30 30

(Hälsa från mig)


Passade på att ta en fika med Filip. Ingen trevlig eller social fika, då han pratade i mobilen konstant..
Var tvungen att golddigga honom på en sallad då jag glömt mina kort och pengar hemma.

Ps. Laddade ner en app som heter TINK. Fick tipset på Nyhetsmorgon imorse. Världens bästa ”hushålls ekonomi app” helt plötsligt ser jag vart min pengar har gått! Appen sorterar ALLT.

Nu till något annat. ÄMNEN!! Vad vill du att vi ska prata om i podden på fredag?

 1. Petra skriver:

  GAD…kan du inte få David å prata om GAD, generaliserat ångestsyndrom, eftersom han är lite av min idol(sorry Maggan;-)) och jag tycker i stort sett allt han säger e bra…så skulle jag gärna vilja höra honom prata lite om det.
  Fick den jävla skitdiagnosen för några veckor sedan…men det var på sista mötet av dom tio hos psykolog som man får genom vårdcentralen. Å nu vet jag inte vart jag ska vända mig för att få lite ” verktyg” å hantera skiten…är 37 med en dotter på 6…när hon kom tog ångesten å oron helt nya propotioner…usch
  Skulle vara intressant å höra Davids tankar om skiten…tack för en bra pod , kram

 2. Cina skriver:

  Laddade också ner den appen men jag fattar ingenting?? Är lite trög när det gäller sånt här… Är det som en bank eller hur kan den ha åtkomst till mina ekonomiska uppgifter. Har man kvar den banken man har eller byter man bank iochmed att man aktiverar denna? Behöver verkligen ha lite ”vardagskoll” jag också men blir alltid lite orolig när det gäller konton o ens pengar. Tack för att du delar med dig här på din fantastiska blogg!

 3. jag skriver:

  Skulle vara intressant om du berättar vilka behandlingar du gör/har provat.
  Antar att du själv går på kliniken då du gör reklam för den?

 4. Skulle vara jätteintressant och höra er prata om vardagspsykopater. Har ni stött på några? David har väl såklart, men hur påverkades ni? Hur märkte ni att det var en vardagspsykopat? Fridens //h.

 5. AA skriver:

  Såg jag i syne tidigare idag eller brukar headern bytas ut ibland? Det jag noterade var att kaffekoppen var utbytt till ett vinglas och någon bild med din mamma fanns med?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..