Tvätt, räkningar och tillbaka till verkligheten:-)

IMG_2432

Sådär ja! Vi har haft det helt fantastiskt där nere i Ystad och kom upp igår kväll. Nu väntar en vecka full av jobb, möten, poddinpelning och tvätt, och lite räkningar på det. Går inte månaderna lite väl fort?  Tillbaka till verkligheten och jag gillar det också, lite i allafall´´

IMG_4246

IMG_5625

Ser ut som en tvättinrättning och ett slagfält här hemma just nu!

IMG_7306

Hur var din påsk? Var den bra? Dålig? Mysig? Även om jag vet vad vissa av er har gjort vill jag veta mer!  Berätta för mig och oss!

Later x

 1. Jo, innan man knappt hann snyta sig liksom… Och det där med tvättinredning känner jag igen! 😉

  Kram
  Petronella

 2. O. skriver:

  Min påsk var helt okej.
  Mamma kom (något försenad, som alltid… 😉 ), men den blev mysig ändå.
  Vi satt ute och babblade och drack bubbel på baksidan/altanen.
  Sen blev det en liten påskmiddag bestående av mina köttbullar, ägghalvor, sill, lax, snittar och en & annan snaps.
  Avslutades med mera babbel och en film.
  Sen sov hon kvar en natt till och vi avverkade fler TV-favoriter.

  Helt okej påsk.

  Kram på dig!

 3. Paula skriver:

  Firade ingen påsk iår , barnen fick påskägg , brukar iofs inte fira direkt faktiskt.
  Får fira lite allt möjligt nästa helg när farmor o farfar är på plats, fira påsk/födelsedag/farmorfarfars flytt närmre oss.

  Annars har man fyllt år, 39 bast , fick en låda gottis av barnen och ett smyckesträd av dottern som hon gjort på träslöjden.
  Sedan har ju vädret varit underbart , så jobbat i trädgården varje sekund , älskar det .

  Stranden var mindre lockande, påskhelg = konstrunda = mycket turister = folk på stranden 🙂

  Vill ha ”våran” strand för oss själva , alla andra kan bege sig till åhus 😉

 4. Det har varit en bra påsk hos oss! Som jag skrivit förut (begär inte att du ska komma ihåg <3) så har jag inte mått så bra i år, lång tids stress har gjort mig sjuk, så jag får välja mina tillfällen – även de trevliga tröttar ju, även om jag är på väg tillbaka, sakta…
  Barnen är stora, snart student för den yngsta, och den äldsta håller på att renovera sin och sambons första egna bostadsrätt inne i Malmö, De fick varsin peng istället för godis – uppskattat av de bägge! Den äldste tog med sig sambon till Ystad och avnjöt god middag i solen – sånt är härligt att kunna bjuda på! Den yngste partajade för sin peng! Var tid har sitt!
  I torsdags var jag på sedvanlig Blåkullafest hemma hos min svägerska, vi är ett litet gäng som träffas varje år, äter och dricker gott! Långfredagskvällen var jag i kyrkan. Vår fantastiska kör bjöd på Mozarts Requiem. Vackert, rofyllt och stämningsfullt. Lördagskvällen hade vi goda vänner hemma på middag, underbart att träffas och få skratta.
  Sedan var jag rätt slut… så vila i vackert väder går bra det med! Kram goa Maggan!
  Ps. Tycker att det är hög tid att du hälsar på mig med ett par guldkuvert!

 5. Fråga till SM som svarade på vad SWAG betyder…. Vet du vad bokstäverna står för ?? Jag har försökt kollat runt med folk, ingen vet! Hehe
  Annars har min påsk varit lugn . En tur till Gnesta på påsklunch, sen till Avesta för bubbellunch och sol, för att sedan ta och komma hem till förorten ( sollentuna) igen.
  Helt perfekt påsk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..