Graaf & Eberhard: Aktiv dödshjälp, långfredagar och varför lägger påskharen ägg?

Fredag igen. Och inte vilken fredag som helst utan en riktigt lång fredag:-) Vi kör på som varje fredag med vår podd. Det här avsnittet blir lite längre än förra veckans, och också lite lugnare. Vi pratar gudstro, påskharar och så undrar vi varför det är påskharen som springer runt och lägger en massa ägg? Lite märkligt? Och vart kommer han i från?

Varför äter vi ägg och symboliserar ägget något från kristendomen? Det är sådana viktiga saker vi avhandlar och så pratar vi lite aktiv dödshjälp så här lagom till Jesus återuppståndelse.

Lyssna via Itunes i din telefon, eller lyssna direkt i Itunes här. Har du en Iphone funkar appen ”Podcaster” också jättebra!  Vill du kan du också lyssna via spelaren nedan eller ovan, eller i högerkant här på bloggen. Podden ligger givetvis på Davids sida också, kika här: www.davideberhard.se. Givetvis går det bra att lyssna direkt här på bloggen också. I spelaren ovan, eller nedan, eller i högerkanten:-)

Vi har också startat en Youtube-kanal där du hittar våra avsnitt,. Vi finns överallt!:-)

Häng gärna med oss på Facebook och kommentera och mejla oss där. Vi vill också ha din åsikt, förslag på ämnen, feedback. Är vi bra? Mindre bra? Mejla oss på podcast@gsonmedia.se.

Vi vill också tacka Readly och är oerhört tacksamma och glada för att de har blivit en partner till oss och podcasten. Med Readly kan du läsa tusentals tidskrifter och böcker från Sverige, USA och Storbritannien. Du läser hur mycket du vill för 99 kronor i månaden. Prova gratis i två veckor. Gå till www.Readly.com. Testa, jag ska göra det!

Hur är din Långfredag? Är den lång? Tråkar du och har lite tid för eftertanke, eller är det full fart?

Ännu en gång: Glad påsk mina vänner! Hoppas den blir fantastiskt och precis på det sätt du vill ha den. KRAM!

  1. Sandra skriver:

    Hej!

    Har inte hunnit med att lyssna på era poddar innan… Men jag har nyligen bytt jobb och börjat pendla mellan Märsta-Solna. Bävade för det.. Men jag uppskattar den stunden – och har nu lyssnat genom nästan alla poddar under tågresan – har några få kvar… Tycker väldigt mycket om att ta del av era kloka samtal. Kram ❤️

  2. Hej Magdalena! Måste bara fråga en sak efter att ha sett Helt sjukt som du var med i. Hade du fått Charlie när du fick hjärnblödningen? Ni pratar om att du hade fyra barn osv, eller har jag missat nåt (hemska tanke!)? Du var jättebra i programmet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..