Det här får du inte missa!

Det ska bli så kul!
 


Förövrigt har vi haft en helt underbar dag i parken
 

Nu ligger vi utslagna på soffan och tittar på tecknat
 

Ikväll blir det en ny chipskväll framför tv. Egentligen skulle jag ha gått på en nätverksträff för kvinnliga företagare på Grand. Men det sket sig med barnvakt och planering…
 
 Men det var väl tur i oturen, då jag ska stå på fotbollsplanen i Djursholm klockan 8.00 imorgonbitti och heja på barn
 
 C u later x
 1. C. skriver:

  Bikarbonat.
  Seriöst … borsta tänderna med bikarbonat.
  Jag kör det och jag har fått frågan om jag bleker tänderna. Så – fattigmanstips från en som inte orkar ta sig till tandläkaren och köra den dyra varianten och som inte anser det vara värt att köpa något av dessa ”hemmakit”.

 2. mariq skriver:

  Hej!
  Jag gillar dig och din blogg skarpt. Du är ett sånt energiknippe och ger verkligen av dig själv. Du och din familj har dessutom jättebra smak! Kommer du möjligen ihåg vad tapeten i vardagsrummet heter? Vi ska nämligen fixa till hemma och er ser så snygg ut.

  1. Hej! Tack snälla, vad glad jag blir…
   Tapet är köpt från företaget VICCO.. De är jättefina, men VÄLDIGT dyra tyvärr/ kram och lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..