Graaf & Eberhard: Putin, storhetsvansinne och Reinfeldt i bar överkropp

Podcastdags! Dagens/veckans avsnitt va Graaf & Eberhard är lite roligt och uppfriskande. Vi försöker blanda. Ibland mindre seriöst och ibland biter vi i riktigt tunga ämnen. Nästa vecka kommer vi väga av med ett lite mer seriöst avsnitt, det ligger i planen i allafall.

Putin som vi bland annat avhandlar i dag, känns ju iof ganska seriöst, eller mer vad som händer där över, vilket kan kännas skrämmande. Vi pratar också lite politik och hur vi tycker det svenska försvaret ska fungera framöver:-) Danskarna lyckas också vara återkommande hos oss och även i dag. Du får ta oss med en nypa salt och hoppas du gillar avsnittet.

Lyssna via Itunes i din telefon, eller lyssna direkt i Itunes här. Har du en Iphone funkar appen ”Podcaster” också jättebra!  Vill du kan du också lyssna via spelaren nedan, som hädanefter också kommer ligga i högerkant här på bloggen, under ”podcast” i menyn samt hos David på hans sida, www.davideberhard.se så klart!

Vi har också startat en Youtube-kanal där vi publicerar podcasten varje vecka. Vi kommer inom kort lämna Soundcloud, så vill du lyssna direkt på sajterna framöver så gör du det enkelt genom att trycka play i spelaren nedan helt enkelt. Och ett tag till kan du lyssna via Soundcloud i spelaren här längst upp också:-)

Gilla gärna vår Facebooksida. Där lägger vi upp lite annat mtrl som vi inte publicerar här, dessutom gillar vi att kunna tjata med er där.  Vill du mejla oss direkt , så gör du det på podcast@gsonmedia.se . Kom med förslag på ämnen, eller feedback på avsnitten eller för den delen på oss. Vad är bra och vad är mindre bra? Allt är välkommet!

Fredagen fortsätter och full fart mot helgen. Hur ser din helg ut?

KRAM x

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..