Bingo, vällingpaket och fula tulpaner

 Det har varit en skön lunk härhemma..
 Bara jag och Charlie, house of Cards och hamburgare till middag.
 


Köpte två knippen tulpaner nere på Hemköp igår. Är det inte lustigt hur omaka buketterna ser ut?
 Funderar nästan på att gå tillbaks och klaga på den ena.
 Känner mig som en jäkla gnällkärring idag..
 Trött! Skrivandet i måndags tog lite musten ut mig, och vårsolen ger mig ångest.
 Nu är det sol ute!! ”Nu måste man vara ute, njuta, promenera och vara glad”
 Jag ser bara smutsiga fönster och dammråttor.
 
 Charlie är frisk, men har en envis hosta. Han sover dåligt, så det är antagligen det som gör mig lite trött oxå…
 
 Killarna kommer hem idag. Deras pappa ska jobba. Så helgen blir späckad med fotboll.. Hoppas det blir lite varmare i luften, det är förbaskat kallt i skuggan.
 
 Idag ska jag bingochatta på POSTKODLOTTERIETS hemsida.
 Du får gärna komma in och snacka lite med mig (mellan 17-19)
 

Såg i skvallertidningen att Rickard Olsson blivit anmäld! En testikel?!! Ho-ho, är det bara jag som tycker att det här är kul?
 

Sen måste vi ju prata om mina soppor. Ni miljöpoliser här inne surar över att jag inte sopsorterar? Jag fattar inte vad ni ser på den här bilden som får er att sura?
 Ligger det batterier i botten på påsen som jag kan ha missat?
 Pantburkar?
 Farliga metaller?
 Rakblad?
 Glas?
 Tidningar?
 
 Jag ber om ursäkt för att jag inte bidrar till en bättre värld..
 Och lovar er, att jag kommer åka ut till soptippen i Kungsängen i eftermiddag och slänga mitt vällingpacket och blöjan.
 Sorry igen! För att jag är en sån dålig människa?
 
 Tror du att jag kan ha PMS, eller är det bara en sån där där dag man kan ha ibland?
 1. agge skriver:

  HEJ!
  Nu blir jag nästan lite irriterad. ska man inte kunna få kommentera något negativt utan att du ska sura ?!! Du gör som du vill med dina sopor ( som jag är rätt ointresserad av ). Den som vill sopsortera gör det och den som inte vill skiter i det. Denna gång (vet att vi har diskuterat sopsortering förut) så ser jag inte många klagomål om dina sopor. Några få som inte är otrevligt skrivna.
  Klaga på tulpanerna ?! Dom brukar resa sig efter ett tag. Ser inte ens något fel på tulpanerna. Du måste verkligen vara ett riktigt mensmonster. Stackars din familj 🙂 Är glad att jag inte har så mycket PMS men lite sura dagar har jag haft innan och under mens. Jag vet att det är jobbigt att vara arg över ingenting. Jag brukar utnyttja den ilskan till att städa och fixa tråkiga saker när man ändå mår som man mår.
  Jag kommer inte bara att skriva smöriga kommentarer . Det kan du fetglömma. Jag förstår att du är som jag , du ser och kommer ihåg det negativa och glömmer fort alla positiva kommentarer. Skit i oss ”Miljöpoliser” och tänk på allt snällt vi skriver till dig. Jag skulle aldrig skriva något snällt om jag inte menade det. Jag tycker att du verkar vara en snäll och empatiskt människa . Att du är känslig och tar åt dig av kritik innebär att du är en människa som bryr dig om andra och vad andra tycker. Jag vet att du kämpar med arbete,städning, barnuppfostran m,m Du är duktig ! Jag är imponerad av alla föräldrar som kämpar på med sin vardag. Ännu mer imponerad är jag av föräldrar som har dålig ekonomi att kämpa emot och som knappt har mat för dagen till sina barn. Ingen är perfekt hur mycket man än försöker.
  KRAM
  Miljöpolisen som inte är perfekt någonstans men som kan vara jävligt rolig. 😀

 2. erica skriver:

  Jag jobbar på restaurang och har otaliga gånger sett kartong, glas, metall och plast tömmas i samma sopbil. Så allt är inte som det ser ut att vara. Nu sorterar jag ändå, men det är så lätt för vissa att bara tycka att de är bäst och sedan dömma andra.

  Det är helt okej att ha andra åsikter och argument, men sluta trycka ner folk med egna pmskommentarer! Vart har respekten för andra människor tagit vägen??

  1. Maria skriver:

   Jag håller med. Att kalla personer som självklart sopsorterar för miljöpoliser och soppoliser är inte så trevligt.

 3. En vän t familjen som jobbar som sopgubbe….gud förbjude att jag kallar det så:/ renhållningsarbetare säger väl alla perfekta kvinnor:) hur som haver så berättade han att allt som sopsorteras hamnar i samma slutstation iaf. Så man kan lika gärna skita i att sortera.
  Kostar mer för miljön att åka t återvinningscentralen

  1. P skriver:

   Hos oss hämtas det i alla fall av olika bolag och körs till olika ställen.Det är lite grand som att ha något att skylla på ”det är ingen ide…”

  1. Pia skriver:

   Förr, innan sopsorteringen riktigt kommit igång på en del ställen så hamnade allt i samma. Om renhållningsföretagen dumpar allt på ett ställe får de inte betalt. Hur det än är med sopsortering så är det ju ingen nackdel om vi sorterar våra sopor. Poängen med sopsortering är återvinning, vissa sopor blir nya produkter andra producerar energi-värme.

 4. Ha ha ha!! ”Som en testikel”, det var ju superkul!!!

 5. Oh det är precis det där som ger mig vårdepp och stress. Visst är våren härlig men jag blir alltid lite stressad av att man måååste uuuutt… Därför jag mår så bra på hösten då finns det inga måste på att ta vara på varenda lite sekund.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..