Lidingö och skavsår på fingertopparna

Sorry för tystnaden! Jag har tagit en liten bloggpaus, för att koncentrera mig på skrivandet…

Fyra kapitel! Och jag har verkligen haft skrivkramp.

Lugn och ro behöver jag, annars går det inte. Jag måste avskärma mig från jobb, mail, telefon, barn och måsten…

Så jag valde att sitta på BLUEHOTEL ute på Lidingö. Det är ett stort konferenshotell med ett helt ljuvligt HAMAM SPA i två dagar
>

20140325-133033.jpg
Jag skriver överallt. I sängen, på toa hehe i resturangen. Jag har fått flow! Och utnyttjar det till max... >

20140325-133152.jpg

20140325-133200.jpg

20140325-133211.jpg

20140325-133219.jpg
Tog en liten trip ner till badet då nacken började verka och spänna >

20140325-133256.jpg

20140325-133302.jpg

20140325-133312.jpg

20140325-133342.jpg

20140325-133333.jpg

20140325-133401.jpg
samma kläder i två dagar. Fast jag är ren och skrubbad under hehe >

20140325-133446.jpg
Jag kan verkligen rekommendera det här stället om man ska ha konferens? God mat, bra konferensytor och mycket relaxt. Sen att naturen är breathtaking är ju bara en bonus.. BARNDOMSMINNEN! Jepp igår körde vi ner längs memorylane, jag och morsan >

20140325-133740.jpg

20140325-133750.jpg
1984 gick jag på Storvretaskolan. Har du någon gammal skolkatalog? (Både från Storvreta och Ärentunaskolan) Det fanns ingen kvar på expeditionen när jag besökte dem igår.. Edde? Henrik Palm? Undra vart de killarna tog vägen, vad gör de idag? Mitt gamla hus på Åskmolnsvägen/Månskensvägen... Vad hände med min gamla fodervärdshäst "Blue Ribbon of Madford" egentligen? Vad gör familjen idag som ägde honom? Finns det kort på mig sedan den tiden... Ja shit vad man börjar bli gammal. Haha! Vet du något får du gärna maila.. Stor kram! Vi hör lite senare x >

 1. Hej Magdalena 🙂
  Va kul att du var i Storvreta 🙂 Jag är uppvuxen där, bor där nu och jag jobbar även på Storvretaskolan på expeditonen, men är nu sjukskriven för jag fick beskedet bröstcancer nu i februari och ska nu börja med cellgifter i morgon, mindre kul……………..men jag ska fixa detta också!!!
  Vi har nog ett ex fotokatalog kvar från 1984, är inte säker men jag kan kolla när jag känner mig lite piggare 🙂 Är det hela katalogen du vill ha eller kan jag kopiera vissa årskurser?
  Ha en fin dag 🙂
  //Sussi

  1. Sussi! Ledsen att höra om fin sjukdom… Det kommer gå bra!! Jag skickar massor av styrkekramar.. Om du har katalogerna, kan jag koma över och ta kopior själv? Kram

 2. Jennie skriver:

  Hej Magdalena

  Min man har däremot en gammal anteckningsbok från den tiden där du omnämns ett flertal gånger. Fanns en hemlig förälskelse tror jag både i dig och din kompis Helena 🙂

  1. Opps!! Är det sant??? Säkert i Helena, ingen var kär i mig… Vad heter han? Hihi

   1. Jennie skriver:

    Han och hans kompis skrev om er båda i den här boken och min man har flera ggr påpekat så söt du var:), så lite kära var de nog allt! Per och Daniel var de hemliga beundrarna. Kan nog se till att du får kopior på boken:).

 3. Åh jag älskar memorylane! Men jag blir så nostalgisk och så tårögd.
  Mitt barndomshem ligger inte långt ifrån där jag bor idag och varje gång jag går förbi får man en speciell känsla i kroppen, en härlig känsla. Man går förbi platser man sprang barfota på som liten, platser som man lekte på,husen kompisarna bodde i. Lite ledsen blir man när dem rivit bort mycket och inte ersatt något nytt.. 🙁
  Men det är härligt med platser och kunna minnas tider 🙂

  Tack för en fantastisk blogg och tack för att du är du, en fantastisk människa!
  stor kram, // My

  1. Fina My! Tack❤️ du gjorde min kväll…..

 4. Vad mysigt du ser ut att ha! Jag har varit där, men bara på Hamamet, inte bott över på hotellet, och jag tyckte att det var ett bra Hamam! Njut, och lycka till med skrivandet!

 5. Hej Magda:)
  Kul att se att du besökt mina hemtrakter.
  Jag gick minsann i samma klass som Henrik Palm, vet tyvärr inte vad han gör idag.
  Du skulle ha stannat till på en kaffe 🙂
  Kataloger finns, någonstans i gömmorna 😉
  Kram Linda

  1. Hej Linda!!! 😉

   Magdalena, jag har katalogerna kvar får rota fram dom nån dag.
   Är ni släkt med Hans-Erik Jonsson som var präst härute? Hans fru och barn heter Graaf har jag för mig.

   1. Nix inte vad jag vet? Jaaaaaaa!!! Gör det Please!!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..