Vinn presentkort från GlamMom.se!

Härliga våren är på väg och dags för en ny tävling! Den här veckan tävlar du om ett presentkort värt hela 500 kr hos GlamMom.se! Vi drar tre vinnare som vinner varsitt presentkort. Svara på frågan nedan och skicka in ditt svar och du är med i tävlingen.

Webb

GlamMom.se har Skandinaviens fräsigaste utbud av snygga (jo – det finns!) amningsbh:ar, samt en mängd tokfina gravid- och amningskläder. De vill göra tantiga bh:ar och tråkiga kläder till ett minne blott, och tycker att man ska kunna känna sig precis lika fin som vanligt, även fast man är gravid eller ammar. Heja fräsiga mamas! Ni är varmt välkomna att besöka dem på: www.GlamMom.se, ni hittar dem även på facebook HÄR .

Vilken produkt skulle du köpa ifall du vann?

Vinnare:
Tove Johansson, Umeå
Anna Bryntorp, Staffanstorp
Sofie Åkesson, Lomma

Tävlingen avslutades den 31 mars 2014 ca kl. 09:00.

  1. Idun skriver:

    Jag hade köpt ett par jeans. De passar både under och efter graviditet! Det tycker jag är fantastiskt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..