Graaf & Eberhard: Pollen, kortväxta partykillar och gynekologer.

Fredag igen. Och dags för min och Davids podcast. Gud vad jag gillar det här. Det är så mysigt och roligt. Men är alltid nervös och lyssnar knappt på våra avsnitt själv.

Veckans avsnitt handlar om, som rubriken bland annat säger, om kortväxta partykillar och gynekologer. Är det inte orättvist att vi tjejer måste ligga i en konstig och jobbig gynstol, medan killarna får ligga bekvämt på en vanlig brits om de gör lite mer avancerade undersökningar?

Givetvis pratar vi om en hel del annat och jag hoppas verkligen du får ut något av att lyssna på oss. Vi försöker blanda djupt och allvarligt med en hel del skoj, så vi inte gräver ner oss för mycket.

Lyssna via Itunes i din telefon, eller lyssna direkt i Itunes här. Har du en Iphone funkar appen ”Podcaster” också jättebra!  Vill du kan du också lyssna via spelaren nedan, som hädanefter också kommer ligga i högerkant här på bloggen, under ”podcast” i menyn samt hos David på hans sida, www.davideberhard.se så klart!

Vi har också startat en Youtube-kanal där vi publicerar podcasten varje vecka. Vi kommer inom kort lämna Soundcloud, så vill du lyssna direkt på sajterna framöver så gör du det enkelt genom att trycka play i spelaren här nedan eller ute i högerkanten, där det senaste avsnittet alltid ligger. Det kan hända att du inom ett par veckor måste börja om att följa oss i vår helt nya kanal, på Itunes, men ännu så länge kör vi på som vanligt!

Gilla gärna vår Facebooksida, där du kan tjata med oss, ibland följa med bakom kulisserna och kommentera och annat skojg.   Vill du mejla oss direkt med förslag på ämnen, frågor eller ge oss feedback, så gör du det på podcast@gsonmedia.se .

KRAM! x

 

  1. Läste lite slarvigt, ”kortväxta gynekologer” hehe

  2. Annika skriver:

    Det finns tillfällen då män ligger upplagda i gynstol och det är när man träffar en urolog.De Cystoskoperas dvs när dr tittar in i urinblåsan med fiberoptik. Det är samma gynstol för kvinnor och undersökning.
    Tack för en underhållande pod

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..