ANNONS

Graaf & Eberhard: Pollen, kortväxta partykillar och gynekologer.

/

Fredag igen. Och dags för min och Davids podcast. Gud vad jag gillar det här. Det är så mysigt och roligt. Men är alltid nervös och lyssnar knappt på våra avsnitt själv.

Veckans avsnitt handlar om, som rubriken bland annat säger, om kortväxta partykillar och gynekologer. Är det inte orättvist att vi tjejer måste ligga i en konstig och jobbig gynstol, medan killarna får ligga bekvämt på en vanlig brits om de gör lite mer avancerade undersökningar?

Givetvis pratar vi om en hel del annat och jag hoppas verkligen du får ut något av att lyssna på oss. Vi försöker blanda djupt och allvarligt med en hel del skoj, så vi inte gräver ner oss för mycket.

Lyssna via Itunes i din telefon, eller lyssna direkt i Itunes här. Har du en Iphone funkar appen ”Podcaster” också jättebra!  Vill du kan du också lyssna via spelaren nedan, som hädanefter också kommer ligga i högerkant här på bloggen, under ”podcast” i menyn samt hos David på hans sida, www.davideberhard.se så klart!

Vi har också startat en Youtube-kanal där vi publicerar podcasten varje vecka. Vi kommer inom kort lämna Soundcloud, så vill du lyssna direkt på sajterna framöver så gör du det enkelt genom att trycka play i spelaren här nedan eller ute i högerkanten, där det senaste avsnittet alltid ligger. Det kan hända att du inom ett par veckor måste börja om att följa oss i vår helt nya kanal, på Itunes, men ännu så länge kör vi på som vanligt!

Gilla gärna vår Facebooksida, där du kan tjata med oss, ibland följa med bakom kulisserna och kommentera och annat skojg.   Vill du mejla oss direkt med förslag på ämnen, frågor eller ge oss feedback, så gör du det på podcast@gsonmedia.se .

KRAM! x

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00