Graaf & Eberhard: Middagspodden!

GRAAFEBERHARD

I dag firar vi 20 avsnitt! Shit vad tiden går fort! Vi bestämde hastigt och lustigt att vi skulle fira detta med en middag och vi gjorde något som från början kändes väldigt pirrigt! Vi bjöd in två gäster vi vart nyfikna på , men som vi inte känner alls. Eller kände, för nu gör vi:-)

Vackra och kloka Camilla Thulin och hennes vän och vapendragare Karina Ericsson Wärn gästade oss. Det blev en spontanmiddag med vin och god mat och prat om allt möjligt. Vi pratar tanter, lite mode och så frågar vi oss: när blir man egentligen vuxen? Camilla kom också med en rökare, en riktigt överraskning som ni hör mer av i slutet av avsnittet. Självklart fick jag ticks och gjorde bort mig helt i början av vår middag:-)  Håll också utkik här i morgon lördag, då jag publicerar denna jättegrej från Camilla!

bild2

Camilla och Karina driver också sajten Granntanter.se. Gå in där och läs mer om dem och allt de sysslar med. Det är två produktiva tjejer:-) (tanter). Det är vår första middagspodd och jag var skitnervös! Hoppas ni står ut med det och att det blir prat om allt möjligt mellan himmel och jord.

Lyssna via Itunes i din telefon, eller lyssna direkt i Itunes här. Har du en Iphone funkar appen Podcaster också jättebra!  Vill du kan du också lyssna via spelaren nedan, som hädanefter också kommer ligga i högerkant här på bloggen, under ”podcast” i menyn samt hos David på hans sida, www.davideberhard.se så klart!

Vi har också startat en Youtube-kanal där vi publicerar podcasten varje vecka. Vi kommer alldeles snart lämna Soundcloud, så vill du lyssna direkt på sajterna framöver så gör du det enkelt genom att trycka play i spelaren nedan helt enkelt.

Gilla gärna vår Facebooksida, där du kan mejla, ge oss skäll och beröm, och följa med lite bakom kulisserna. Vill du mejla oss direkt med förslag på ämnen, frågor eller också som sagt, ris och ros, så gör du det på podcast@gsonmedia.se .

Det blir mer skidor och tjejmys för mig i helgen. Vad gör du?

KRAM x

 

  1. Vilken helg ni har i Åre! Wow! Jag är så lycklig att jag har så många avsnitt kvar att lyssna på! Kan ju sträcklyssna nu hihi! Sen har jag röstat på din blogg! Sista rycket! Lycka till på onsdag fina du! Kram Petra

  2. Vad mysigt att åka skidor. Själv ska jag hänga i ishallen medan min dotter tränar konståkning och i stallet när hon rider. Kanske kommer jag ut på en egen löprunda också, det hade varit skönt!

    PS. Vad skönt att höra att även proffs som du blir nervös ibland. Jag har inte lyssnat än men tror du klarade middagen hur bra som helst! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..